Diana Şoşoacă, convinsă că va schimba faţa Europei: „S.O.S. România intră în Parlamentul European! Vă daţi seama, 20 de şoşocari pe acolo?”

Senatoarea Diana Şoşoacă a avut miercuri o intervenţie în plen, în cadrul căreia a atacat vehement ajutoarele acordate de România Ucrainei, în condiţiile în care, susţine aceasta, românii "mor de foame".

01 nov. 2023, 18:51
Diana Şoşoacă, convinsă că va schimba faţa Europei: „S.O.S. România intră în Parlamentul European! Vă daţi seama, 20 de şoşocari pe acolo?”

Diana Şoşoacă i-a numit trădători pe parlamentarii români care susţin măsurile de ajutorare a Ucrainei, acuzându-l pe liderul de la Kiev, Volodimir Zelenski că îşi bate joc de românii din Ucraina.

“Văd că sunteţi foarte neliniştiţi. Nu numai că Şoşoacă va intra în Parlamentul European, ci S.O.S. România va intra în Parlamentul European. Însă, într-adevăr, nu ar fi bine să rămân acolo pentru că este nevoie de mine aici, ca să fiu cu ochii pe voi ca pe butelie. Vă închipuiţi ce înseamnă cel puţin vreo 20 de şoşocari în Parlamentul European? Vă daţi seama că, în sfârşit, vom merge acolo verticali, mândri, suverani independenţi şi vom face ceea ce voi nu faceţi acolo? Vom face dreptate pentru România. Asta nu vă convine? M-am cam săturat de toate ajutoarele către Ucraina. Ajutăm pentru ce?

Citeşte şi: De unde se îmbracă Marcel Ciolacu și cât costă ținuta lui vestimentară dintr-o zi obișnuită: „Vă dezamăgesc, nu am pantofi de 1.500 de euro”

Am făcut iniţiativa. La nivel mondial, am fost prima. Pace!!! Nimeni nu se interesează de pace. Neutralitate pentru România, pacea de la Bucureşti. Nicio problemă, noi am fost fraieri, a preluat-o Viktor Orban. Şi a cerut pacea de la Budapesta. Şi acum ce să vezi: Viktor Orban, care este naţionalist, face demersuri pentru pace. El se întâlneşte şi cu Biden, şi cu Putin, şi în China, iubeşte BRICS-ul şi o duce foarte bine.

Impune condiţii UE şi nu acceptă cerealele în Ungaria, şi nu mai acceptă să ajute Ucraina cu armament. În timp ce noi, dăm tot ce avem pentru Ucraina, în timp ce Zelenski, dansator la bară, nu face altceva decât să îşi bată joc de românii din Ucraina. Ruşine să vă fie, antiromânilor ce sunteţi!”, a precizat senatoarea, potrivit Bzi.

Citeşte şi: Dana Budeanu, în ultimul verdict: „Consecintele culese astăzi de UE sunt rezultatul insistenţei prosteşti cu care au susţinut tot felul de trotinetari progresişti”