Diana Şoşoacă, declarația zilei de la Iaşi: „Poate că Sfânta Cuvioasă Parascheva a vrut să ajung senator”. Update: precizare Diana Şoşoacă

Diana Şoşoacă a hotărât să participe şi în în acest an la pelerinajul la hramul Sfintei Cuvioase Parascheva. Cum bine e cunoscută pentru ”spectacol”, aceasta a făcut uz de funcţia publica pentru a ajunge în incintă pe unde nu era voie.

14 oct. 2021, 23:48
Diana Şoşoacă, declarația zilei de la Iaşi: „Poate că Sfânta Cuvioasă Parascheva a vrut să ajung senator”. Update: precizare Diana Şoşoacă

Diana Şoşoacă, drept la replică: „Precizez ca am ajuns la Iasi in noaptea de 13 spre 14 octombrie 2021, impreuna cu familia,  Luis Lazarus si un grup de prieteni,  același cu care am eliberat anul trecut Pelerinajul. Am stat la coada, impreuna cu ceilalti credinciosi, asa cum am stat de fiecare data, de la ora 2 noaptea si am plecat spre hotel la 5 dimineata. Dovada stau sutele de poze facute cu oamenii la coada, precum si postarile de pe facebook, pe pagina mea oficiala: Diana Iovanovici-Sosoaca oficial.
A doua zi de dimineață am mers la slujba. Toti demnitarii am avut invitatie si locuri rezervate in fata scenei unde se oficia slujba. Toti demnitarii au fost lasati sa treaca de jandarmi,  dar nu si eu. Seful jandarmilor a fost înștiințat de credinciosi ca sunt oprita si acesta a dat ordin sa fiu lasata, ca toti ceilalti oficiali romani. Am fost invitata impreuna cu familia mea, Luis Lazarus si tot grupul de prieteni, ca semn de pretuire pentru lupta lor. Dupa slujba m-am dus sa ma împărtășesc,  fiind singurul oficial român care a facut acest gest. Ulterior am fost condusi sa ne inchinam la racla cu prioritate. AM REFUZAT TOȚI. Este inacceptabil sa ai întâietate in fata poporului român.  Noi luptam pentru schimbare, bun-simt, respect pentru Constituție si lege. In fata lui Dumnezeu toti suntem egali. Ne-am deplasat la coada si am fost conduși tocmai de un reporter România tv, de aceea este impardonabila campania dvs de dezinformare si denigrare. Am stat la o coada de 9 km, care a durat 6 ore si am transmis live, atât eu, cat si Luis Lazarus, si am epuizat 3 baterii de telefon.  Probele le regăsiți pe pagina oficiala de facebook  a subsemnatei: Diana Iovanovici-Șoșoacă oficial si a lui Luis Lazarus”, a precizat Senator independent Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă

 

Diana Şoşoacă, declarația zilei.  Potrivit relatărilor făcute de Adevărul, Senatoarea independentă nu a dorit să fie în rând cu lumea și să piardă timpul şi să intre la Biserica „Cuvioasa Parascheva” pe unde ar fi trebuit, ci a făcut uz de funcţie şi a intrat pe unde nu era voie. Chiar dacă jandarmul a încercat să o împiedice, Diana Şoşoacă a invocat funcţia pe care o are.

Diana Şoşoacă, declarația zilei de la Iaşi: „Poate că Sfânta Cuvioasă Parascheva a vrut să ajung senator”

Sunt senatorul, hai, ne certăm… Da, domnule, acolo, sunt aşteptată”, a susţinut aceasta. În ciuda faptului că jandarmul i-a spus din nou că nu poate intra, senatoarea şi-a văzut de treabă şi, împreună cu susţinătorii ei, s-a alăturat celorlalţi credincioşi. „Dumneavoastră ce faceţi? Opriţi un senator să treacă?”, a susţinut aceasta.

Senatoarea a făcut şi o serie de declaraţii în care a susţinut faptul că va sta de două ori la coadă pentru a se închina la raclă pentru România, ţară despre care susţine că „se află pe fundul prăpastiei”.

„Am venit cu gânduri de pace, de rugăciune pentru această ţară şi pentru acest popor amărât. Noi am venit azi-noapte, de la 3 am stat la coadă şi o să mai stăm încă o dată pentru că o rugăciune în plus este binevenită pentru ţara aceasta care se află pe fundul prăpastiei la acest moment. Rugăciunile noastre şi lupta noastră, că n-a fost numai a mea, de anul trecut, a făcut ca Dumnezeu să învingă în România şi Dumnezeu a învins poate cei mai mari trădători pe care i-a avut România în ultimii 31 de ani. Şi anul acesta au fost ceva probleme, sâmbătă s-a lucrat intens între toate instituţiile statului, astfel încât, la acest moment, articolul 29 din Constituţia României să poată fi respectat, ca dreptul la credinţa religioasă să nu poată fi îngrădit în niciun mod.

Dar atunci când avem străini la putere şi mai ales peroane care nu sunt nici căsătorite şi nu au nici copii nu au cum să înţeleagă ce înseamnă să fii familist, să mergi la biserică şamd. Şi mai ales că sunt de altă religie. Şi atunci avem o problemă. Avem o problemă pentru că religia lor văd că începe să se impună în Europa şi stau să-mi aduc aminte, să ne aducem aminte cu toţii cât a luptat Ştefan cel Mare împotriva Imperiului Otoman tocmai pentru ca aceste tărâmuri minunate să rămână creştine, iar acum ce? Să fim musulmanizaţi pentru că un musulman conduce România? Cu tot respectul pentru musulmani, dar aici suntem creştini ortodocşi şi trebuie să ni se respecte drepturile. Aici e problema. Vorbim de Raed Arafat. Dacă nu ar exista acest om şi ceilalţi politicieni care nu fac decât rău efecitv… deci nu i-am văzut cu un pic de empatie, cu un pic de suflet, n-au nimic, nu simt. Sunt reci, sunt opaci, sunt insensibili. De aceea avem aceste probleme. Da, deci anul trecut, nu ştiu, poate că Sfânta Cuvioasă Parascheva a vrut să fiu senator tocmai ca să duc la îndeplinire probabil menirea pe care o am, cum zice Sfinţia sa Teodosie”, a declarat Diana Şoşoacă.

Citește și: Diana Şoşoacă cere închisoare pe viaţă pentru Raed Arafat, ieşirea României din UE şi arestarea tuturor jurnaliştilor care au relatat despre Covid


loading...