Diana Şoşoacă: „E clar că serviciile au întors armele împotriva lui Florin Cîţu”

Diana Șoșoacă susține că actele semnate de Florin Cîțu în funcția de premier sunt nule pentru că acesta ocupă funcția abuziv, neavând voie să fie numit deoarece are o condamnare în SUA.

22 aug. 2021, 23:35
Diana Şoşoacă: „E clar că serviciile au întors armele împotriva lui Florin Cîţu”

Diana Şoşoacă susține că serviciile sunt cele care au întors armele împotriva lui Cîțu dar este vizat și Klaus Iohannis care ar urma să fie chiar suspendat din funcție. „În general astfel de personaje (n.r. Florin Cîțu) care nu trec nici examenele normale de liceu, în general sunt racolate de servicii și sunt trimise să-și facă un CV cât mai abundent că să fie pregătite în politică, astfel de personaje sunt cele mai manipulabile și santajabile.

Detalii uluitoare din dosarul penal al lui Florin Cîţu, deschis în SUA. Actualul premier, depistat cu alcoolemie dublă faţă de limita legală. A fost înscris în „Drinking Drivers Program”
În SUA nu se face diferența dintre consum de droguri și alcool la această acuzație.  Ceea ce nu pot să accept este că un politician să nu declare că a avut o condamnare, mai ales că încalcă legea care spune că miniștrii nu pot avea condamnări penale, în această lege nu se menționează doar condamnări în România ci oriunde. În acest moment el periclitează siguranță națională pentru că actele semnate de cineva care nu poate avea această funcție sunt lovite de nulitate absolută.

Prima imagine cu Florin Cîţu din momentul arestării în SUA după ce a condus cu alcoolemie de 1,6 la mie
Toate actele semnate de domnul prim ministru sunt lovite de nulitate, el nu putea să aibă această funcție. Am înțeles că mai există cel puțin un dosar. Vom avea foarte multe surprize pentru că e clar că serviciile au întors armele împotriva lui și probabil împotriva președintelui Iohannis pe care probabil îl vor suspendat, suspendare pe care eu o susțin încă de anul trecut când nu eram în politică”, a declarat Diana Şoşoacă la Realitatea Plus.

Premierul Florin Cîţu a precizat, recent, întrebat dacă în trecut a fost închis două zile în SUA şi a plătit o amendă, că a făcut o greşeală în urmă cu 20 de ani, dar este interesant că informaţia apare de abia acum când are loc competiţia internă a PNL.

”Acum 20 de ani, a fost vorba de DUI, este vorba de conducere sub influenţa alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenţie, am făcut o greşeală acum 20 de ani. Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informaţie, apare acum în competiţia internă din PNL”, a declarat Florin Cîţu.


loading...