Diana Şoşoacă îi cheamă pe români în stradă: „Nu-i lăsaţi pe aceşti criminali să vă distrugă tinereţea. Arafat să se ducă la el în ţară, unde e condamnat la moarte” VIDEO

Un protest anti-mască, anti-vaccinare obligatorie și anti-restricții are loc, miercuri seara, în Bucureşti, lângă Arcul de Triumf, organizat de senatoarea Diana Şoşoacă şi de soţul acesteia.

10 mart. 2021, 22:38
Diana Şoşoacă îi cheamă pe români în stradă: „Nu-i lăsaţi pe aceşti criminali să vă distrugă tinereţea. Arafat să se ducă la el în ţară, unde e condamnat la moarte” VIDEO

Diana Şoşoacă îi are alături de ea pe majoritatea protestatarilor care încă de anul trecut au contestat vehement măsurile luate de autorităţi pentru prevenirea pandemiei de Covid. La adunarea desfăşurată pe un viscol cumplit au participat Luis Lazarus, Codruţa Cerva, Oana Lovin, Amalia Bellantoni, reprezentanta HoReCa, artistul Rafael, cât şi mai mulţi membri ai partidului Neamul Românesc.

Diana Șoșoacă le cere românilor să iasă în stradă și îi numește ”criminali” atât pe guvernanți, cât și pe polițiști și jandarmi. Ea cere PÎCCJ să exumeze toți morții de COVID-19, să fie făcute autopsii și să fie deschise dosare penale împotriva lui Klaus Iohannis și Raed Arafat

”Este obligatoriu să ieșiți în stradă, pentru că trebuie să vă apărați libertatea. Nu-i lăsați pe acești criminali să vă distrugă tinerețea. Polițiștii și complicii sunt complici la crima împotriva poporului român. Poporul român se va scula și vă va pedepsi. Peste un an sau doi ne vor obliga să cumpărăm vaccinul care va costa 1.500 de lei. Ăsta e adevărul care vi se ascunde. Peste tot în lume, milioane de oameni ies în stradă.

Useriștii aduc globalismul în România, iar PNL și UDMR îi susțin. Genocid. Cer PÎCCJ să inițieze un control la toate spitalelor, solicit exumarea tuturor morților de covid, efectuarea de necropii și deschiderea dosarelor penalelor împotriva lui Klaus Iohannis și Raed Arafat.”, a declarat Diana Șoșoacă, în exclusivitate la România TV.

EDIŢIE EXPLOZIVĂ A PUNCTULUI CULMINANT

Diana Şoşoacă DETONEAZĂ BOMBA în direct la Victor Ciutacu. Anunţ după noile restricţiihttps://bityl.co/5voHLIVE, https://www.romaniatv.net/liveAtenţie mare! Românii sunt iradiaţi în propriile case din cauza termopanelor. https://bityl.co/5voDGata, se închide TOT. Arafat a semnat ordinul CARANTINĂRIIhttps://bityl.co/5vhRŞoşoacă, anunţ despre intrarea în PSD, https://bityl.co/5voIScenariu roşu de mâine, acum s-a decis: https://bityl.co/5voE

Posted by Romania TV on Wednesday, March 10, 2021

Diana Şoşoacă: „Arafat să se ducă la el în ţară, unde e condamnat la moarte. Iar Fritz să-şi bage minţile-n cap, că nu e el stăpân la Timişoara”

Senatoarea Diana Șoșoacă a declarat, miercuri seara, la protestul de la Arcul de Triumf, că Raed Arafat, secretar de stat în MAI și fost ministru al Sănătății, ar fi ”condamnat la moarte în țara sa”. Șoșoacă nu a precizat ce faptă ar fi comis Arafat, care este cetățean român.

”De ce nu se duce Raed Arafat în țara lui, unde este condamnat la moarte? El nu a ieșit niciodată să dezmintă, au fost și emisiuni la principalele televiziuni.

Tinerii din Timisoara sa iasa in strada, iar lui Fritz ii spun un lucru: sa-si bage mintile-n cap, ca venim noi la Timisoara si i le bagam. Da, asa este, Bucurestiul salveaza Timisoara. Sa-si bage mintile-n cap, ca nu e el stapan acolo.”, a spus Diana Șoșoacă, în exclusivitate la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citeşte şi: Drama bunicii care îşi creşte nepoţii cu pensia de 800 de lei pe lună: „Alocaţiile le ia tatăl lor”