Diana Şoşoacă îi contrazice pe medici! Nu crede că Luis Lazarus are Covid-19: „Le-ar plăcea ăstora să aibă! Are pneumonie!”

Luis Lazarus a ajuns în spital după ce s-a infectat cu COVID-19, dar Diana Şoşoacă nu crede în diagnosticul pe care i l-au pus medicii.

16 mai 2021, 14:35
Diana Şoşoacă îi contrazice pe medici! Nu crede că Luis Lazarus are Covid-19: „Le-ar plăcea ăstora să aibă! Are pneumonie!”

Diana Şoşoacă îi contrazice pe medici! „Luis Lazarus nu are COVID! Le-ar plăcea ăstora să aibă! Are pneumonie! 5 teste negative COVID și ei tot covidat îl consideră. Deocamdată este mai bine să nu vorbească! Ia uite ce rezultate se primesc în spital la interval de 2 ore. Noaptea minții! M-a rugat să vă transmit aceste date”, a scris Diana Șoșoacă pe contul său de Facebook.

Diana Şoşoacă îi contrazice pe medici!

Luis Lazarus ar fi mers joi seara la Spitalul Universitar din Capitală pentru a primi îngrijiri medicale. Rămâne de văzut cum va evolua starea de sănătate a acestuia.

Luis Lazarus tună și fulgeră de pe patul de spital: „Băi frate, nici n-au trecut câteva ore, că deja apăruse: stare gravă, COVID”

Până în acest moment, Luis Lazarus s-a arătat destul de sceptic în ceea ce privește noul virus. Mai mult, a susținut în repetat rânduri că acțiunea și efectele virusului SARS-CoV-2 nu ar fi atât de grave pe cât se prezintă. „Se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nicio logică! China anunța că a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani! Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii!!! Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbiță și fripturică! Primul caz nici nu a fost real! Practic italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni, deși a călătorit cu avionul de două ori și s-a întâlnit cu multă lume in țară!”, a declarat în urmă cu ceva timp Luis Lazarus.


loading...
Partenerii noștri