Diana Șoșoacă îl susține pe candidatul Partidului Social Democrat, la Primăria Filiași. Senatoarea despre aderarea la PSD: „Sunt un om al justiției”

Diana Șoșoacă, fosta membră AUR, participă la campania de susținere a candidatului Partidului Social Democrat, la Primăria Filiași, din județul Dolj.

16 iun. 2021, 08:57
Diana Șoșoacă îl susține pe candidatul Partidului Social Democrat, la Primăria Filiași. Senatoarea despre aderarea la PSD: „Sunt un om al justiției”

Diana Șoșoacă, fosta membră AUR, participă la campania de susținere a candidatului Partidului Social Democrat, Gheorghe Marin, la Primăria Filiași, din județul Dolj. Consilierul local PSD din Filiași, Ionuț-Răzvan Enache, a transmis un mesaj de mulțumire, senatoarei Șoșoacă:

„Mulțumim doamnei senator, Diana Iovanovici-Șoșoacă, pentru prezență și susținere! Noi, cetățenii din localitatea Răcarii de Sus, suntem alături de domnul Gheorghe Marin și echipa PSD. Domnul Gheorghe Marin are soluții durabile și răspunsuri credibile la greutățile vieții de fiecare zi, la nevoile și așteptările noastre. Împreună pentru dezvoltarea orașului Filiași și a satelor aparținătoare!”, a scris reprezentantul PSD pe contul său de Facebook.

Diana Șoșoacă a precizat ca susținerea candidatului PSD, Gheorghe Marin, nu scunde vreo intenție de aderare la Partidului Social Democrat, ci este doar un act de prietenie.

„(…) Eram in trecere prin Filiași, unde am petrecut un eveniment de familie și, cunoscand injustețea la care a fost supus fostul primar, Costeluș Gheorghe (amic de-al meu, dealtfel) am hotărât să îl ajut să o depășească aducând în locul său la primărie pe dl Marin Gheorghe, însuși tatăl lui Costeluș. În această acțiune a mea nu am ținut cont de o culoare politică anume, ci am incercat să repar această injustețe, lucru normal având în vedere ca la bază sunt un om al justiției”, a răspuns Șoșoacă.

Diana Șoșoacă: „Lucrez la inființarea unui nou partid”

Senatoarea a ținut să sublinieze că se află în curs de inființare a propriului partid și are nevoie de cât mai mulți aliați.

„Din punct de vedere politic – dacă i se pare cuiva a fi un gest deplasat (…) – vă aduc aminte că lucrez la inființarea unui nou partid și de aceea am nevoie de aliați mulți, harnici și puternici în toate regiunile țăriii, și, așa cum o parte dintre ei nu au făcut niciodată politică, alții se află, poate, inrolați (astăzi) în alte partide. Oricum, înainte de toate, ceea ce am făcut duminică, a fost un simplu gest prietenesc”, a spus Șoșoacă.

Costeluș Ilie Gheorghe a fost reales în fruntea orașului septembrie 2020, cu 90% din voturile exprimate. Acesta a rămas fără mandat după ce Agenția Națională de Integritate l-a găsit incompatibil pentru că a deținut simultan funcțiile de viceprimar și membru în Consiliul de Administrație al Liceului Tehnologic „Dimitrie Filișanu”, în perioada 16 iulie 2012 – 27 septembrie 2013, notează G4media.


loading...