Diana Şoşoacă, insinuări suburbane în Parlament la prezentarea PNRR: „Lăsaţi, domnul Orban, că dumneavoastră nici un minut nu rezistaţi”

Florin Cîţu a mers miercuri în Parlament, pentru a prezenta Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, dar a fost întâmpinat cu multă ostilitate de membrii opoziţiei, mai ales că premierul nu a oferit detalii despre proiectele cuprinse în PNRR, ci doar a făcut o prezentare generală.

26 mai 2021, 14:43
Diana Şoşoacă, insinuări suburbane în Parlament la prezentarea PNRR: „Lăsaţi, domnul Orban, că dumneavoastră nici un minut nu rezistaţi”

Printre parlamentarii care au luat cuvântul în Parlament, după ce Florin Cîţu a susţinut prezentarea PNRR, s-a numărat şi senatoarea Diana Şoşoacă, ca parlamentar neafiliat.

„În sfârșit domnul Cîțu nu fuge, dar o să îl punem pe fugă curând. Asistam la cel mai mare circ, stam si vorbim despre ceva ce nu exista, despre un act iluzoriu. Suntem împrumutați pe 500 de generații si ne mai imprumuta pentru alte 500.

Vreți bani? Impozitați profitul multinaționlelor, cifra de afaceri. Faceti-mi un dosar penal ca lui Dragnea! 2% din cifra de afaceri, ca nu mai suntem stat national, suntem stat condus de multinationale.

George Simion, despre PNRR: „Nu vom vota ca România să își piardă SUVERANITATEA!”. Claudiu Târziu: „Este ajutor de înmormântare”

Diana Şoşoacă, acuze la prezentarea PNRR: „Impozitaţi cu 66% profitul trimis către offshore! Aveţi toţi firme în offshore!”

Distrugeți CFR Marfă unde aveți operatori privati, aveti alte interese. Ma ocup de CFR Marfa si ce am vazut acolo sunt numai dosare penale, subminarea economiei naţionale.

Vreți bani? Impozitați cu 66% tot profitul către off-shore-uri! Aveți firme cu offshore toti”, a spus Diana Şoşoacă, după care a început să recite din Eminescu, iar preşedintele şedinţei, Ludovic Orban, a avertizat-o că a depăşit timpul acordat şi, ulterior, i-a tăiat microfonul.

Diana Şoşoacă a reacţionat la avertismentul lui Orban transmiţându-i „lăsaţi, domnule Orban, că dumneavoastră nici un minut nu rezistaţi”.

Citeşte şi: Tensiuni în coaliţie. Senatorul PNL Alina Gorghiu cere demisia primarului Timişoarei, USR-istul Dominic Fritz

Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit miercuri, în şedinţă comună, pentru prezentarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) şi pentru ratificarea Tratatului EURATOM. Şedinţa este condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, care a anunţat că şi-au înregistrat prezenţa 370 de parlamentari.