Diana Șoșoacă intră în restaurante fără certificat verde: Mi-a cerut acel pașaport și am pus Constituția pe masă!

Diana Șoșoacă a reușit să lase o chelneriță fără cuvinte după ce aceasta i-a arătat Constituția României în locului certificatului verde, solicitat de orice restaurant potrivit noilor reguli.

26 oct. 2021, 16:39
Diana Șoșoacă intră în restaurante fără certificat verde: Mi-a cerut acel pașaport și am pus Constituția pe masă!

Diana Șoșoacă intră în restaurante fără certificat verde. Senatoarea independentă este una dintrepoliticienii din România care se opun restricțiilor adoptate și refuză imunizarea sau portul măștii de protecție. Aceastas-a făcut cunoscută în special prin participarea ei la proteste.

Diana Șoșoacă intră în restaurante fără certificat verde: Mi-a cerut acel pașaport și am pus Constituția pe masă!

Recent, Diana Șoșoacă a fost întrebată de jurnaliști cum merge în continuare la restaurant, în condiția în care certificatul verde a devenit obligatoriu. Senatoarea a mărturisit că ea le prezintă chelnerilor Constituția României.

„Mi s-a cerut într-un restaurant în Craiova pașaportul de vaccinare. Am scos Constituția României și am pus-o pe masă. Doamna chelneriță se uită, zice: Ce e aia? Zic: Constituția României. Ea: Ce e aia? Cam aceasta e problema de la vârf până jos. Noua HG nu a intrat în vigoare, atenție! (…) Restrângerea de drepturi și libertăți nu poate fi făcută de un guvern interimar. Cine nu știe drept constituțional să-și cumpere”, a declarat senatoarea, potrivit Wowbiz.

Citește și: Diana Şoşoacă se revoltă împotriva garantării dreptului la avort în UE: „Va trebui să luptăm la propriu împotriva acestor încălcări flagrante ale drepturilor omului şi moralităţii”
După ce Diana Şoşoacă a refuzat să poarte masca în Parlament, Andreea Olariu, un simplu cetățean a luat atitudine și a întocmit o petițe online intitulată ”Dosar penal și ridicarea imunității parlamentare pentru Diana Iovanovici Șoșoacă”. Petiţia Andreei Olariu a fost creată pe 19 octombrie și a strâns până acum de 12.578 de semnături. În plus, este cea mai urmărită petiție din ultimele 24 de ore.

”Nu am crezut că o sa fac vreodată o petiție online și nici nu știu cum să o duc mai departe, dar este un început. Vreau să o văd pusă sub acuzare pe madam pentru instigare, pentru zădărnicirea luptei împotriva bolilor și pentru genocid! Nu cunosc terminologia și legile ala cum ar trebui, dar un taximetrist primelte amendă pentru nepurtarea unei măști, în schimb, ea este lăsată liberă. Cum se poate așa ceva?”, se întreabă inițiatoarea petiției împotriva senatoarei Diana Șoșoacă, potrivit Click.

Citește și: Diana Şoşoacă: „Nu mi-e frică, mă, de voi, arestaţi-mă când vreţi voi. Să vă ferească Dumnezeu de mine în pușcărie! Știți cât mă iubesc puşcăriaşii?
 

 

 

 


loading...