Diana Șoșoacă, ironizată pe internet după fotografia fake cu Donald Trump: „Cine are curajul s-o anunțe că e o poantă?”

Diana Șoșoacă, exclusă în urmă cu două zile din AUR, a publicat pe Facebook o postare falsă a președintelui SUA, Donald Trump, în care acesta se referă la excluderea ei ca la o "greșeală uriașă".

12 feb. 2021, 13:01
Diana Șoșoacă, ironizată pe internet după fotografia fake cu Donald Trump: „Cine are curajul s-o anunțe că e o poantă?”

Donald Trump are în momentul de față contul de Twitter suspendat. Decizia a fost luată în urma violențelor de la Capitoliu.

„Sunt trist să citesc despre excluderea doamnei Şoşoacă. Este o greşeală uriaşă”, se arată în presupusul mesaj al lui Trump, distribuit de Şoşoacă pe Facebook.

Diana Șoșoacă i-a lăsat apoi un mesaj de mulțumire. „Thank you, Mr. President!”, a scris aceasta pe Facebook.

La scurt timp au apărut sute de mesaje ironice la adresa senatoarei excluse din USR. Ce i-au transmis internauții:

-„Xi Jinping si Putin au fost foarte intristati si au spus ca e inacceptabil asa ceva! Sint curios ce masuri vor lua impotriva tarisoarei! Oricum vom fi de partea Dianei!”

-„Felicitări, doamna senator! Vă daţi seama, dacă şi Trump vă susţine o să ajungeţi departe, cine ştie, poate chiar până la Casa Alba!” -„Felicitari domnului Trump pentru ca ia atitudine si nu uita cine i-a fost alaturi cand era greu, adica doamna Sosoaca, care i-a adus multe voturi. Daca nu erau sorosistii care sa fraudeze alegerilein SUA, la fel cum AUR doar datorita si numai din cauza doamnei Sosoaca castiga alegerile in Romania. Bravo, domnule Trump, bravo!”

-„Cand a auzit ca ati fost exclusa din AUR, Kim Jong-Un a inceput sa planga sis a cante Doamne, ocroteste-i pe romani. Vedeti ce buna e prietenia lui cu Trump?”

-„Doamna-ajuta pentru toti martirii tarisoarei si pentru adevaratii daci liberi!”

-„Doamna Diana si Domnu Donald – doi martiri ai neamului”

-„Am merita si noi romanii un presedinte ca Trump. In lipsa lui si doamna Sosoaca ar fi buna zic. Make Romania great again!”

-„Nenica, poza e un fake. Contul lui Trump este blocat. Vreti si de la Chuck Norris, Basescu si Vadim Tudor acelasi mesaj? Mintenas”

-„Cine are curajul s-o anunte ca e o poanta? Nu recomand daca nu aveti diazepam la indemana. Just in case”

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), potrivit unor surse politice. Avocata nu a comentat, dar colegii de partid au confirmat.

Diana Şoşoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). Deputatul AUR Dan Tanasă a explicat că decizia a fost luată „la capătul unui lung şir de întâmplări” şi că orice membru al formaţiunii trebuie să respecte statutul partidului precum şi cel de demnitar al statului român.

„Nu e vorba de o demisie, e vorba de o excludere. Am luat o decizie de excludere a doamnei Diana Şoşoacă şi a domnului deputat Mihai Lasca, pentru motive de indisciplină de partid şi de inadecvare la codul de conduită parlamentară. Am convocat conducerea executivă a partidului şi am luat această decizie”, a precizat liderul AUR.