Diana Şoşoacă, luată la rost de internauţi după ce a spus că nu sunt bombardamente în Kiev: „De fapt bărbații joacă o miuță cu Zelensky in fața blocului”

Senatoarea Diana Șoșoacă a stârnit un val de indignare chiar pe pagina ei de Facebook. După ce a pus sub semnul întrebării atacul Rusiei asupra Ucrainei și bombardamentele din Kiev, mai multe persoane s-au arătat revoltate de afirmaţiile demnitarului, iar unii au trimis-o pe senatoare să facă live-uri din Kiev.

26 feb. 2022, 22:43

Ucraina este sub asediu. Armata rusă atacă capitala Kiev pentru a treia noapte consecutiv. Atât pe reţelele de socializare, cât şi în presa internaţională sunt distribuite imagini terifiante cu luptele din Ucraina. Cu toate acestea senatoarea Diana Şoşoacă a şocat opinia publică după ce a susţinut într-o postare pe pagina de Facebook că „atrocităţile” şi „bombardamentele” din Kiev sunt invenţii.

„Ultima noapte de virus, prima noapte de război.
Pe orice canal ai da se vorbeşte despre baia de sânge de la Kiev, despre atacurile asupra Ucrainei, despre pierderi de vieţi omeneşti s.a.m.d. Să vă spun un mic secret: aveţi internet! Efectiv nu înţeleg cum de nu puneţi mâna să căutaţi imagini direct de la sursă. Aveţi ataşat acestui articol o imagine luată de pe mai multe camere live din Kiev. Îmi spuneţi, vă rog, unde sunt „atrocităţile” comise? Unde sunt bombardamentele, unde e nebunia frontului?”, a scris Diana Şoşoacă.

Citeşte şi: Bloc de locuinţe din Kiev, lovit de bombardamentele ruseşti. Nu sunt raportate victime VIDEO

Postarea Dianei Şoşoacă a stârnit indignarea internauților, care i-au transmis în comentarii să meargă în Kiev și să facă live-uri de acolo.

„Va rog eu frumos, nu mergeti un pic pan’ la Kiev sa ne relatati la cald evenimentele?!”, i-a scris o internaută.

„Dacă nu aveți curajul sa faceți live-uri din Kiev, vă invit la Sighetu Marmației să le întrebați pe mamele care vin cu copiii în brațe de ce au plecat din tara lor. De bine au plecat?”

„Aveți dreptate,duoamna Șoso! De fapt bărbații joaca o miuță cu Zelensky in fața blocului, iar mamele cu copii care sunt acum la granița au venit să participe la emisiunea aia de la Prima Tv ” Schimb de mame”. Dar că sa aveți mai multă credibilitate ,ar trebui să mergeți la Kiev sa faceți live-uri”.

„Buni sunt banii de la Kremlin, nu-i aşa?
Aşteptăm să mergeți în Kiev/Harkov şi să le spuneți oamenilor că bombardamentele (care au distrus numeroase locuințe, şi au cauzat şi pierderi umane) nu există de fapt… asta dacă chiar credeți ce spuneți în astfel de postări”.

„Eu nu ti-as face altceva decât sa te duc la Vama Siret si sa te pun sa repeti asta în fata mamelor singure cu copii, care au fugit disperate din calea criminalilor pe care ii slujești”

„Eu vreau sa merg la Kiev sa ma conving cu ochii mei, va platesc sa veniti cu mine, facem si un vlog…va bagati?
Daca ati avut dreptate fac ce doriti. Daca nu ne inrolam si aparam o tara libera cotropita de inamicul ala „invizibil”