Diana Şoşoacă: „Nu vedeţi că noi nici preşedinte nu mai avem? Noi îl avem preşedinte pe Raed Arafat. În starea de urgenţă şi de alertă, Arafat conduce tot”

Senatorul Diana Şoşoacă a vorbit la emisiunea Punctul Culminant de la România TV, moderată de Victor Ciutacu, despre confruntarea cu ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu, petrecută duminică noapte în curtea Institutului Marius Nasta.

24 feb. 2021, 21:23
Diana Şoşoacă: „Nu vedeţi că noi nici preşedinte nu mai avem? Noi îl avem preşedinte pe Raed Arafat. În starea de urgenţă şi de alertă, Arafat conduce tot”

Diana Şoşoacă a povestit că ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a fost extrem de surprins de prezenţa ei la Marius Nasta şi a fost pus în încurcătură şi de întrebările sale foarte bine ţintite, ajutată fiind în acest sens de lunga carieră de avocat.

„Daca nu avea masca, ii cadea fata. S-a socat, ce sa zic. Nu se astepta, daduse un interviu, era foarte linistit. Ce m-a frapat este ca desi nu era vorba de un incendiu, nu era vorba de morti sau raniti, ci un simplu scurtcircuit cum se poate intampla oricand, oriunde, era plin de masini de pompieri si era plin de cei mai importanti prezentatori tv de prime time.

Domne, ce cauta acolo, desi nu a venit la Balş, dar era la Nasta. Eu ma intorceam de pe Valea Jiului si am primit niste telefoane ca a luat foc si Marius Nasta, apoi am vorbit si am aflat ca nu era nimic, dar mi s-a spus ca este Vlad Voiculescu, daca vreau sa-l vad.

Am zis ca cum sa nu vreau, mai ales ca nu raspunde la nicio interpelare, la telefon, la nimic.

Eu din cauza mastii nu mai recunosc pe nimeni, d-aia si merg fara masca, sa ma recunoasca lumea pe strada. Pe mine ma interesa sa-i adresez cateva intrebari lui Vlad Voiculescu. Eu veneam din Valea Jiului, singura care s-a intalnit cu minerii, apoi a venit si domnul Cristian Terhes, deja eram doi.

Diana Şoşoacă: Cum să anuleze evenimentele din Valea Jiului? Nu au luat în calcul că voi merge eu acum

Va fac legatura. Cum poti sa anulezi un eveniment atat de important, care putea sa escaladeze foarte mult, cu niste amarati de mineri care nu isi luasera drepturile de luni de zile si stateau in subteran de 5 zile. Aduceti-va aminte ca vineri a iesit Citu si a spus ca protestul minerilor a luat sfarsit, dar nu a luat in calcul ca va merge acolo senatorul Sosoaca si cu toate televiziunile dupa mine, ca sa vada toata tara adevarul din Valea Jiului.

EDIȚIE EVENIMENT A PUNCTULUI CULMINANT

Victor Ciutacu vă propune în această seară duelul DIANA ȘOȘOACĂ – VLAD VOICULESCU, nu rataţi confruntarea seriiLIVE: https://www.romaniatv.net/liveDiana Șoșoacă : „Mi-au spus că voi fi bătută”, https://bityl.co/5k1qAdevărul despre ciocnirea dintre Şoșoacă și Voiculescuimaginile-cheie, https://bityl.co/5k1jCTP, atac devastator la Diana Șoșoacă. „Suge capital de simpatie".https://bityl.co/5k1wCine a pus bodyguarzii pe Şoșoacă, https://bityl.co/5k1n

Posted by Romania TV on Wednesday, February 24, 2021

Domnul Vlad Voiculescu zici ca era surprins asupra faptului, ce fapt sa ne spuna dansul. Imi pare bine ca am reusit sa devoalez adevaratele intentii. Care a fost faptul catastrofic pentru care a trebuit sa vina ministrul Sanatatii? Ok, se suna la 112, ca asa e protocolul, dar sa vina toata presa, ministrul, secretari de stat, nu va da oarecum cu virgula?

Probabil ca din cauza profesiei stiu ce intrebari sa adresez, asa suntem noi avocatii.

Eu voiam sa ii adresez intrebari domnului ministru si sa si raspunda. Am intrat cu doamna Mahler inauntru si am intrebat-o daca a luat foc ceva si a spus ca nu. Am intrebat-o cine a sunat la 112 si mi-a spus ca nu stie, un angajat care a vazut un scurtcircuit.

Domnul Vlad Voiculescu vrea sa vanda spitalele in calitate de ministru si sa le cumpere in calitate de persoana fizica. Da, am informatii ca exista o tentativa de privatizare a sistemului de sanatate. Poate de data asta pica si domnul Arafat, ca ma intreb cati oameni trebuie sa mai moara? In starea de alerta si in cea de urgenta, domnul Arafat cam conduce tot in tara asta. Uitati-va ca nici macar presedinte nu mai avem, noi il avem presedinte pe Raed Arafat.”, a povestit Diana Şoşoacă episodul petrecut duminică seară la Institutul Marius Nasta.

Citeşte şi: Ludovic Orban nu a făcut demersuri pentru a-l demite pe deputatul Mugurel Cozmanciuc, trimis în judecată pentru trafic de influenţă: „Nu am avut încă nicio decizie”