Diana Şoşoacă poartă mască de protecţie. Ce model a ales

Diana Şoşoacă s-a conformat şi a început să poarte mască de protecţie. Senatorul AUR a ales acelaşi model care a fost purtat şi de Gerorge Simion în prima şedinţă a Camerei Deputaţilor.

22 dec. 2020, 13:25
Diana Şoşoacă poartă mască de protecţie. Ce model a ales
Diana Şoşoacă poartă mască de protecţie, după scandalul din Parlament.

Diana Şoşoacă, senator AUR, a participat luni la prima ședință a Senatului fără mască de protecţie. Şi de această dată, aceasta a invocat motive medicale şi a prezentat o adeverinţă medicală. Ulterior, s-a dovedit că adeverinţa nu era valabilă.

Diana Şoşoacă poartă mască

Citeşte şi Diana Şoşoacă a răbufnit după acuzațiile că are adeverință medicală falsă: „Ați vrut război, aveți război”. Va face plângeri penale împotriva membrilor Senatului și DSP

Avocatul se pare că s-a conformat regulilor şi a început să poarte mască. Aceasta a ales acelaşi model care a fost purtat şi de George Simion luni, în prima şedinţă a Camerei Deputaţilor: „Da, este conformă, pentru că eu primesc aer de peste tot”.

Reamintim că Diana Șoșoacă a fost protagonista unui adevărat scandal pentru că a refuzat să poarte masca de protecție în Parlament şi la consultările cu președintele Klaus Iohannis.

De asemenea, senatoarea de la AUR s-a prezentat și luni, la ședința de reuniune a noului Parlament tot fără mască, susținând că are adeverință medicală care îi permite să încalce legea. Ulterior, s-a dovedit că adeverinţa sa nu era valabilă.

„Cred că ăștia nu știu cu cine se pun. Am fost anunțată că adeverința mea medicală și adresa de la comisia de validare către DSP au fost făcute publice, cu toate datele mele confidențiale și cu codurile bolilor mele expuse presei. În acest moment mi s-au încălcat toate drepturile cu privire la confidențialitatea datelor de identitate și cu privire la confidențialitatea stării mele de sănătate.

Și vă spun, din acest moment voi face plângeri penale, atât împotriva membrilor Senatului, cât și de la Ministerul Sănătății, DSP-uri, cât și împotriva celor din presă care și-au permis să publice, fără acordul meu, datele mele personale. Dacă așa vreți să începem mandatul, așa vom începe. Dacă nu înțelegeți că nu aveți dreptul să vă bateți joc de nimeni, atunci o să învățăm. V-am spus că se pregătește ceva, nu e nicio problemă.

Eu, ca urmare a celor menționate astăzi la Senat, solicit verificarea tuturor măștilor colegilor mei de la Parlament dacă sunt conforme. Am acest drept, în condițiile în care mie mi se contestă o adeverință medicală. Vreau să văd care e gradul de protecție al măștilor din Parlament. Fac și plângere penală împotriva tuturor celor care au făcut publice datele mele personale. Ați vrut război, aveți război. Eu am vrut să fiu o doamnă cu voi. Nu ați vrut, nicio problemă, ne întâlnim pe tărâmul penalului”, a spus Șoșoacă, prin intermediul unui video pe Facebook.