Diana Şoşoacă, primele declaraţii după excluderea din AUR. „Deci în campanie am minţit şi acum venim în Parlament şi începem să jucăm teatru, să ne facem interesele obscure exact ca în celelalte partide?”

Diana Şoşoacă a reacţionat după ce a fost exclusă din grupul parlamentar AUR. Senatoarea l-a acuzat pe Sorin Lavric de misoginism pe motiv că ar fi vrut să o lovească în Parlament. De asemenea, crede că a fost înlăturată pentru că nu a renunțat la atacurile la agresa guvernanţilor începute încă din campania electorală pentru parlamentare.

11 feb. 2021, 12:19
Diana Şoşoacă, primele declaraţii după excluderea din AUR. „Deci în campanie am minţit şi acum venim în Parlament şi începem să jucăm teatru, să ne facem interesele obscure exact ca în celelalte partide?”

Diana Şoşoacă a comentat excluderea sa din AUR într-o discuţie cu Adriana Bahmuţeanu, transmisă live pe Facebook. Senatoarea a dezvăluit că liderul AUR, Sorin Lavric, ar fi încercat să o lovească în Parlament.

„Sorin Lavric s-a repezit la mine. Da, s-a repezit. E bărbat. Împotriva femeilor-bărbat. S-a oprit la timp pentru că i-am zis: „cine eşti tu să îndrăzneşti să faci aşa ceva? Cum îţi permiţi?”, a povestit Diana Şoşoacă despre momentul în care Lavric ar fi vrut să o agreseze.

Diana Şoşoacă, primele declaraţii după excluderea din AUR.

Senatoarea a explicat că scandalul a pornit după ce a spus despre Guvern şi politicieni că sunt criminali.

„Cum îţi permiţi să faci criminali Guvernul, politicienii? Dar ce sunt? Am spus altceva eu şi George (Simion, n.red) în campanie? Nu!”, a spus Diana Şoşoacă.

„Păi s-a terminat campania”, i-ar fi spus Lavric.

„Deci în campanie am minţit şi acum venim în Parlament şi începem să jucăm teatru, să ne facem interesele obscure exact ca în celelalte partide?”, a reacţionat senatoarea de Iaşi, care a fost exclusă din grupul parlamentar AUR.

Citeşte şi: Sorin Lavric dezvăluie culisele excluderii senatorului Diana Şoşoacă din AUR. Scene şocante: „A ţipat, a urlat, ne-a insultat!”

Tensiunile în grupul parlamentar AUR ar fi pornit după ce Diana Şoşoacă a vorbit peste timpul limită care a fost acordat partidului în Parlament, iar din acest motiv i-a fost întrerupt microfonul.

Diana Şoşoacă a explicat că în acel moment prezenta care sunt efectele adverse ale vaccinului Pzifer.

„Păi m-au întrerupt exact când prezentam efectele adverse ale vaccinului Pfizer, de pe site-ul lor, unde spune că aceste efecte, 70% sunt la femei, care pot rămâne sterile. Deci se atacă matricea naţională. Ştiu cum funcţionează sistemul, ştiu cine abuzează. A mai fost o problemă când am oprit mafia adopţiilor şi am oprit 5 copii de la adopţii ilegale. Foarte multă lume m-a ameninţat. Dintre colegii mei nu, doar au mustăcit şi au spus că trebuie să înţeleg că aşa este politica. Atenţie. Nu George, George e un om foarte ok. Dar domnul Lavric a avut un limbaj absolut de maidan şi chiar a ridicat mâna la mine”, a spus senatoarea, conform Adevărul.

De asemenea, Diana Şoşoacă a spus că refuză ofertele de a intra în alte partide.

„Am spus că (…) nu vom fi niciodată ca celelalte partide politice şi voi îmi cereţi mie să fiu ca celelate partide politice? Eu?! Păi atunci de ce nu am candidat la PSD? La PNL? la USR?”, a spus Şoşoacă.

Cât despre posibilitatea de reprezenta PMP, partidul lui Traian Băsescu, în Parlament, Şoşoacă a reacţionat: „Doamne fereşte! Dacă îmi spune unde flota şi cum o recuperăm, cu mare drag. Mai discutăm”.

Citeşte şi: Copreşedintele AUR, Claudiu Târziu: „Am luat o decizie de excludere a doamnei Diana Şoşoacă şi a domnului Mihai Lasca. Nu e vorba de o demisie, e vorba de o excludere”