Diana Şoşoacă: „Raed Arafat trebuie să rămână în funcţie şi pentru ce s-a întâmplat la Balş va fi găsit vinovat doctorul Streinu-Cercel”

Senatoarea Diana Şoşoacă a declarat la România TV că incidentul de duminică seară, de la Institutul Marius Nasta, a fost o tentativă de acoperire a scandalului din Valea Jiului, unde zeci de mineri au stat în subteran timp de aproape şase zile, ca metodă de protest pentru că nu şi-au primit salariile de luni de zile.

22 feb. 2021, 22:28
Diana Şoşoacă: „Raed Arafat trebuie să rămână în funcţie şi pentru ce s-a întâmplat la Balş va fi găsit vinovat doctorul Streinu-Cercel”

Diana Şoşoacă a dezvăluit luni, în exclusivitate la România TV, planul prin care autorităţile vor să acopere scandaluri ca cel de la Institutul Matei Balş şi din Valea Jiului, totul pentru ca Raed Arafat să nu fie găsit vinovat şi să se găsească „ţapi ispăşitori”.

„Imi arata cat de inept este acest ministru al Sanatatii. La atatea zile de la incendiu, abia s-a gandit astazi sa demita un interimar. Ati vazut atitudinea unui ministru? Nu eu ii alerg, ei alearga. Eu l-am si rugat sa stea. Nu m-ati vazut pe mine urland, injurand, nici nu l-am atins. Eu vreau sa raspunda la niste intrebari si dansul mereu imi raspunde hahaind.

Noi, senatorii si deputatii, avem dreptul sa intram in orice institutie. Doomnul ministru Virgil Popescu mi-a si spus asta astazi. Domnul Voiculescu, de cate ori discuta cu mine se hlizea. L-am intrebat de ce rade si a zis „pai ce sa fac?”. L-am intrebat daca nu i se pare anormal, cand erau deja 6 morti la Bals, si mi-a zis „pai si ce vina am eu?”.

Diana Şoşoacă: „Nu era normal ca domnul Vlad Voiculescu să meargă în Valea Jiului?”

Eu am fost astazi in Valea Jiului din empatie, sunt om, sunt mama. Nu am fost pentru propaganda, ce propaganda, ca eu nici nu am partid, sunt independent.

Nu vi se pare ciudat ca dupa un mic scurtcircuit, care nici macar nu a facut flacara, sa te trezeti in curtea spitalului Nasta cu cei mai mari prezentatori de stiri si domnul Voiculescu era acolo? Nu era mai normal ca Voiculescu sa mearga in Valea Jiului, pentru ca acolo nici macar nu aveau o salvare la suprafata?

Cred ca Domnul Voiculescu a comandat operatiunea de azi-noapte, pentru ca domnul Raed Arafat nu era acolo. Ca sa acopere ceea ce se intampla in Valea Jiului, la comanda domnului Arafat. La acest moment domnul Raed Arafat trebuie sa ramana in functie. Cine trebuie sa iasa tap ispasitor este domnul Streinu-Cercel. Ati vazut ca nu mai zice nimeni nimic de dansul. O sa vedeti ca el o sa fie declarat vinovat pentru Bals. Intotdeauna trebuie sa iasa castigator  Raed Arafat. Toti acei prezentatori TV nu au fost la Bals, unde a fost un dezastru, nu a fost niciunul.”, a spus Diana Şoşoacă, în exclusivitate, la România TV.

Citeşte şi: VIDEO Minerii din Lupeni ies din mină după şase zile de protest. Ministrul Energiei a anunţat că s-au găsit soluţii pentru situaţia din Valea Jiului