Diana Şoşoacă, revoltată de faptul că sălile de fitness au fost închise: „Dacă eu vreau să trag de fiare, de ce nu mi se permite?”

Diana Şoşoacă s-a arătat foarte deranjată de faptul că sălile de fitness s-au închis din cauza pandemiei de coronavirus.

30 mart. 2021, 17:15
Diana Şoşoacă, revoltată de faptul că sălile de fitness au fost închise: „Dacă eu vreau să trag de fiare, de ce nu mi se permite?”

Diana Şoşoacă s-a arătat foarte deranjată de faptul că sălile de fitness s-au închis din cauza pandemiei de coronavirus.

Senatoarea a criticat Guvernul Cîţu pentru decizia de a închide sălile. „Dacă eu vreau să mă duc să trag de fiare, de ce nu mi se permite să am sală de fitness deschisă 24 din 24?”, a întrebat Diana Șoșoacă, într-un live transmis pe Facebook, în care poartă o conversație cu Luis Lazarus.

Şoşoacă a mai spus că are o soluţie bună pentru ca activitatea sălilor din ţară să rămână deschisă.

„Eu aș ține ca în SUA, unde sunt săli de fitness care merg 24 din 24. Sunt oameni care termină job-ul pe la ora 00.00 și au alt regim, evident. De exemplu, eu! Eu muncesc și 20 de ore din 24.

Dacă eu termin de muncă la ora 00.00 și vreau să mă duc să trag de fiare, să mă dezmorțesc că nu mai pot de dureri de coloană, de ce nu mi se permite să am sala de fitness deschisă 24 din 24? De ce nu se permite piscinelor să funcționeze în acest regim, în condițiile în care sportul întărește sistemul imunitar?!”, a precizat Diana Șoșoacă.

Deranjat de atitudinea miniştrilor s-a arătat şi Ludovic Orban. Şeful Camerei Deputaţilor le-a reproşat faptul că nu comunică bine populaţiei măsurile pe care le impun şi motivele care stau în spatele acestor restricţii. Potrivit acestuia, tot greul comunicării a fost lăsat pe umerii lui Florin Cîțu și Raed Arafat.

„Intotdeauna e loc de mai bine. Ar trebui sa se comunice de mai multi reprezentanti ai Guvernului, mai ales cand e vorba de niste masuri care afecteaza diferite domenii, dar pe de alta parte cand e vorba de dat vesti care nu sunt favorabile, sunt putini aceia care vor sa comunice. Greul comunicarii a cazut pe umerii premierului, pe umerii secretarului de stat Arafat in conditiile in care dupa parerea mea ar trebui comunicat mai amplu si date explicatii cu privire la motivele care stau la baza adoptarii unor masuri de protectie sanitară”, a spus Orban.

Citiţi şi Ludovic Orban, despre protestele violente din ţară: „Ce ar trebui, să moară mai mulţi? Măsurile sunt necesare!”

Citiţi şi Sorin Grindeanu: „Protestele au fost generate de bâlbele guvernanţilor. Violenţele nu cred că îşi au locul”


loading...