Diana Şoşoacă s-a contrat cu Mihai Gâdea şi a fost dată afară din platoul emisiunii „Sinteza Zilei”

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3, şi senatoarea AUR Diana Şoşoacă au avut un schimb de replici tăios în timpul dezbaterii de luni seara, liderul AUR părăsind studioul.

25 ian. 2021, 23:06
Diana Şoşoacă s-a contrat cu Mihai Gâdea şi a fost dată afară din platoul emisiunii „Sinteza Zilei”

Diana Şoşoacă l-a întrebat pe jurnalistul Mirel Curea, cu care a mai avut contre în trecut pe tema vaccinării, cine îşi asumă răspunderea în cazul apariţiei efectelor adverse după vaccinarea anti-COVID.

Jurnalistul  i-a răspuns că nu are nimic împotrivă să fie el acel caz de unul la un milion cu efecte adverse. „Mă supun unui risc pentru că nu trăiesc în pădure, nu trăiesc în munţi, trăiesc în societate şi eu nu accept ca eu să devin pericol social pentru oamenii care trăiesc în jurul meu”, a spus Mirel Curea.

„Haideţi, domnul Curea, de câte ori v-aţi făcut vaccinul antigripal?”, a întrebat Diana Şoşoacă, la care Mirel Curea a răspuns că în luna noiembrie a anului trecut, dar şi în ceilalţi ani. Avocata a replicat – „Foarte bine! Şi? Ceilalţi care nu l-au făcut v-au îmbolnăvit pe dumneavoastră?”. „Uneori am făcut, dar nu forme foarte grave”, a venit răspunsul jurnalistului. Apoi, Diana Şoşoacă a rupt dialogul cu Mirel Curea, întorcându-se cu spatele către el şi îndreptându-se către medicii Adrian Marinescu şi Beatrice Mahler, prezenţi în platoul emisiunii Sinteza Zilei, pe care i-a întrebat dacă mai există gripă.

Diana Şoşoacă acuză faptul că a fost supusă de televiziuni unui „abuz psiho-emoţional”

În acel moment a intervenit moderatorul Mihai Gâdea, care i-a atras atenţia Dianei Şoşoacă asupra comportamentului avut în timpul emisiunii. „Eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată. La o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o lipsă de politeţe”, i s-a adresat Mihai Gâdea Dianei Şoşoacă.

Aceasta i-a replicat imediat, pe un ton ridicat: „Domnule Gâdea, cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră. Dacă m-aţi invitat, eu doresc să aflu nişte întrebări şi aş dori să ştiu şi eu unde este gripa”.

Mihai Gâdea şi Diana Şoşoacă au avut apoi un schimb de replici aprins pe tema regulilor unui dialog. „Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, vă opresc microfonul”, a spus Mihai Gâdea. Replica nu a rămas fără răspuns, Diana Şoşoacă acuzând că a fost victima unui abuz psiho-emoţional.

„Pe parcursul anului trecut am avut parte de abuz psiho-emoţional, ca şi la alte televiziuni, tocmai de aceea am închis televizoarele”, a spus înainte de publicitate Diana Şoşoacă, iar după pauza publicitară nu a mai apărut în studio.

Citeşte şi: George Simion: „Băsescu spune că sunt semidoct, iar Cartianu că sunt o maimuță. Care e opinia voastră?”