Diana Şoşoacă s-a dezlănţuit, cheamă lumea în stradă: „Cum îşi permite Arafat să-şi bată joc de oameni!?” VIDEO

Senatoarea Diana Şoşoacă a intervenit vineri la România TV, în momentele în care zeci de pacienţi ai Spitalului de Ortopedie Foişor erau scoşi din unitate cu scaune cu rotile sau chiar pe targă, pentru a fi transferaţi la alte clinici sau a fi externaţi.

09 apr. 2021, 21:58
Diana Şoşoacă s-a dezlănţuit, cheamă lumea în stradă: „Cum îşi permite Arafat să-şi bată joc de oameni!?” VIDEO

Diana Şoşoacă a răbufnit şi i-a acuzat direct pe Vlad Voiculescu şi Raed Arafat de această situaţie, spunând că Parchetul General ar trebui să se sesizeze din oficiu imediat şi să-l aresteze pe şeful DSU. Senatoarea a mai adăugat că este momentul ca toţi românii să iasă în stradă pentru a-şi apăra drepturile, în acest caz dreptul la sănătate, garantat de Constituţie.

„Am fost sunata. Domnul Raed Arafat, daca nu se sesizeaza acum Parchetul General sa mearga sa-l aresteze pentru crimele pe care le-a facut in sistemul medical, inseamna ca nu mai avem justitie. Cum isi permite mizerabilul asta de om, care nu are nici religie nici nimic, sa-si bata joc de acesti oameni, dupa ce a bagat oamenii in saci?

Dupa operatie oamenii trebuie sa stea in mediu septic. Daca poporul roman nu iese in strada acum, inseamna ca suntem un popor de prosti, care isi merita soarta. Sa fie prostii prostilor, care stau sa-şi bata niste nenorociti joc de ei! Probabil ca mai trebuie sa mai duc in spate inca o lupta, impreuna cu cei cu care am mai dus, ca asa am ajuns si la inmormantari normale.

Diana Şoşoacă: „Cum să-i scoţi aşa pe oamenii ăştia operaţi? Asta e crimă”

Vreau sa vad si eu oameni care merg peste ei acolo la Foisor, sa vad avocati care sufoca parchetele cu plangeri. Ma sanctioneaza pe mine ca iau pozitie in parlament? Pai daca voi sunteti muci si prosti. Oamenii astia au nevoie de mediu steril si de ingrijiri dupa operatie, cum sa-i scoti asa, asta e crima.

Intoarceti-va toti cu fata spre Dumnezeu si intrebati-va daca e bine ce faceti, prin starea voastra comoda. Ministrul Sanatatii, daca a dat acest ordin de la Raed Arafat, este a nspea mia oara cand trebuie sa-si dea demisia. Oamenii astia au dosare penale de la mine, sunt inclusiv sume monstruoase.

Daca eu eram director la Foisor, eu acum rupeam ordinul. Dreptul la sanatate al cetatenilor este garantat.”, a spus Diana Şoşoacă la România TV.

Citeşte şi: Pacienţi operaţi, scoşi noaptea afară pentru că spitalul Foişor devine suport COVID. Scene incredibile în Capitală