Diana Şoşoacă, scandal şi circ în curtea spitalului „Marius Nasta”: Sunt senator al României şi mie îmi răspundeţi. Aici se comit crime

Scandal şi circ în curtea Institutului „Marius Nasta” din București. Diana Şoşoacă a intrat luni dimineaţă în curtea spitalului fălindu-se cu calitatea de senator şi a agresat verbal mai mulţi angajaţi ai unităţii medicale, între care şi managerul spitalului Beatrice Mahler. Poliția a fost sesizată în acest caz.

18 oct. 2021, 13:40
Diana Şoşoacă, scandal şi circ în curtea spitalului „Marius Nasta”: Sunt senator al României şi mie îmi răspundeţi. Aici se comit crime

Diana Şoşoacă a făcut din nou scandal şi circ în curtea Institutului „Marius Nasta” din Bucureşti. Şoşoacă a mers la clădirile în care funcţionează morga spitalului, motivând că are de rezolvat o problemă legată de actele pentru un cunoscut decedat în spital. Aici a făcut scandal agresând verbal angajaţi ai spitalului, cărora le-a reporşat că bagă morţii de covid în saci „deşi eu am schimbat acest protocol” în Parlament. Tot circul a fost transmis live pe Facebook chiar de către Diana Şoşoacă.

Citeşte şi: O nouă zi cu niciun pat la ATI! Sistemul medical din România, la pământ. Pacienții au ajuns să moară în ambulanțe

Printre medicii agresaţi de Diana Şoşoacă a fost şi managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, care în zadar i-a cerut să nu ţipe şi să facă circ în curtea spitalului.

„Vă rog, să ne calmăm!” îi cerea Beatrice Mahler.

„Chemaţi Poliţia, vreau să depun plângeri împotriva tuturor din acest spital!”

„Sunt 12 decedaţi, vă rog să aşteptaţi!” le-a spus Betrice Mahler, rudelor revoltate că aşteaptă de două ore eliberarea actelor care să le permită să-şi ridice morţii.

Nu este pentru prima dată când Diana Şoşoacă face scandal la Institutul Marius Nasta. S-a întâmplat şi în februarie 2021. Atunci, recent întoarsă din Valea Jiului unde le-a cerut minerilor şi familiilor lor să nu mai poarte mască de protecţie, Diana Şoşoacă și-a făcut apariția în curtea Institutului „Marius Nasta” din București, de unde tocmai pleca ministrul sănătății, Vlad Voiculescu, după un incident care a mobilizat masiv echipele de intervenție din cauza riscului de incendiu.

„Câți oameni trebuie să mai moară ca dumneavoastră să vă dați demisia? Spuneți! Sunteți pentru a doua oară ministru al sănătății! E dreptul meu! Dumneavoastră sunteți numit!”, a strigat senatorul Diana Şoşoacă la Vlad Voiculescu, în timp ce transmitea live pe Facebook.

Bilanţ coronavirus 18 octombrie. România a depăşit pragul de 42.000 de decese COVID. Peste 10.000 de noi infectări în 24 de ore

Până astăzi, 18 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.467.401 cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 5.830 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.245.422 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 10.141 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 145 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Citeşte şi: Incidenţa COVID în București a crescut din nou. Autorităţile refuză carantinarea Capitalei

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 19.745. Dintre acestea, 1.764 sunt internate la ATI.

Din totalul pacienților internați, 491 sunt minori, 450 fiind internați în secții și 41 la ATI.


loading...