Diana Şoşoacă spune că niciun membru al familiei sale nu se va vaccina împotriva coronavirusului. „E experimental, va fi valabil abia din 2023”

Senatorul AUR Diana Șoșoacă a declarat că niciunul dintre membrii familiei sale nu se va vaccina împotriva coronavirusului. Ea şi-a motivat opţiunea prin faptul că vaccinul anti-COVID-19 existent pe piaţă este unul aflat încă în studiu.

18 ian. 2021, 22:13
Diana Şoşoacă spune că niciun membru al familiei sale nu se va vaccina împotriva coronavirusului. „E experimental, va fi valabil abia din 2023”

Eu nu mă vaccinez și nimeni din familia mea nu se vaccinează. Acesta este un vaccin experimental, în studiu clinic. El va fi valabil abia din 2023. De ce nimeni nu face teste pe cei care se vaccinează să vadă dacă sunt alergici la vaccin?„, a declarat Diana Şoşoacă, la Antena 3.

Senatorul AUR susține că nu este împotriva vaccinării în general, dar nu se va imuniza împotriva Covid-19 pentru că nu știe care sunt efectele adverse. „Eu nu sunt o antivaccinistă, nu știu cine spune așa ceva. Copiii mei sunt vaccinați cu toate acele vaccinuri care sunt recomandate. Nu obligatorii, nimic nu este obligatoriu. La televizor se spune despre o campanie de informare, dumneavoastră ați văzut vreo campanie de informare, că eu nu am văzut-o, sincer? Legea 46 pe 2003 îți spune așa: îți trebuie consimțământul informat.

Ce înseamnă consimțământul informat? Tu trebuie să-mi prezinți așa: din ce e făcut vaccinul, cine l-a produs, pentru ce boli, la gripe pentru ce tulpini- pentru că, uitați-vă, și Covid-ul, din ce spun specialiștii, s-a schimbat și se pliază pe fiecare persoană în parte. Și atunci, dacă faci un vaccin general valabil cum poți tu să-l faci pentru fiecare persoană în parte? Nici vaccinul antigripal nu produce efecte pozitive la toată lumea, unii se îmbolnăvesc și mai grav după ce-și fac vaccinul antigripal„, a explicat Diana Şoşoacă.

Citeşte şi Diana Şoşoacă cere permis de port-armă: „Sunt urmărită peste tot. Dacă am armă, mă apăr singură”

„Am un sistem imunitar foarte bun, nu am cum să mă infectez, infectarea cu Sars-Cov-2 nu e chiar așa cum spun ei. Pentru că, altfel, toate acele familii care au un membru bolnav, ar trebui toți membrii să se îmbolnăvească ceea ce, în cele mai multe din cazuri, nu s-a întâmplat. Ei trebuie să studieze și să aducă la cunoștința publicului care este contagiozitatea acestui virus. Atât am cerut: dați-mi și mie dovada că ați izolat virusul și că l-ați cercetat. Nimeni până acum nu a adus această dovadă. Sunt foarte multe întrebări”, mai spune parlamentarul AUR.