Diana Șoșoacă susține că George Simion se află între ciocan și nicovală: ”E pus sub presiuni”

Senatoarea exclusă din AUR, Diana Şoşoacă, a intervenit duminică seară, prin Skype, la România TV, pentru a comenta ultimele acuzaţii care i se aduc, respectiv că ar încerca să recruteze membrii ai Alianţei spre partidul Neamul Românesc.

14 feb. 2021, 21:01
Diana Șoșoacă susține că George Simion se află între ciocan și nicovală: ”E pus sub presiuni”

Diana Șoșoacă susține că George Simion se află între ciocan și nicovală. Senatoarea a declarat la Romania TV faptul că președintele AUR se află ”între ciocan și nicovală”, în ceea ce privește o presupusă operațiune ”a sistemului”. De asemenea, Diana Șoșoacă a explicat filiera pe care a  ajuns să intre în Parlament o dată cu partidul AUR.

„I-am spus poţi să mergi pe două căi. Poţi să nu faci lucrul acesta, nu ai bază, nu ai nicio hotărâre definitivă împotriva acestui om, Francisc Tobă. Eu sunt om al legii. Până când nu există o judecată eu nu pot acuza un om. Aici în România ne-am obişnuit să vorbim fără acte şi fără să avem acţiuni în instanţe” , a explicat senatoarea.

Citește și: Clotilde Armand face acuzații dure la adresa angajaților din primărie: ”Găsiți documentele sau zburați instant”

Diana Șoșoacă susține că George Simion se află între ciocan și nicovală

”Dacă tot facem pe creștinii unuia dintre pilonii partidului, ce spune el despre excluderea mea. Eu am adeziune la partid şi sunt cu cotizaţiile la zi. Nu s-au îndeplinit formalitățile pentru excludere. Nu mi s-a adus la cunoştinţă.

La momentul depunerii actelor mele…o să vă pun la dispoziție adeziunea. Eu niciodată nu am fost membră a partidului Neamul Românesc. Am venit pe filieră, am fost susținută dar nu am fost vreodată membru.

Eu am spus că George (Simion) e între ciocan şi nicovală. Îmi este clar că e pus sub presiuni acum. Eu nu m-am certat niciodată cu niciun membru de acolo”, a mai precizat Diana Şoşoacă.

Fosta senatoare AUR, Diana Şoşoacă, a fost exclusă din partid în această săptămână şi imediat a intrat în conflict cu majoritatea liderilor formaţiunii politice. La început ea a declarat că nu are nimic să-i reproşeze lui George Simion, principalele ţinte fiind copreşedintele Claudiu Târziu şi Sorin Lavric, dar la doar o zi distanţă aceasta a revenit şi a început să îi aducă acuzaţii şi lui Simion, una dintre ele fiind că este împins în faţă, când de facto preşedintele partidului ar fi, din umbră, omul de afaceri Marius Lulea.