Diana Șoșoacă, un nou circ în Parlamentul României, la discursul premierului! ”E emoționat că-și asumă răspunderea. Vorba unei doamne: să nu leșine!”| VIDEO

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut din nou circ în Parlamentul României. În timp ce premierul Marcel Ciolacu ținea un discurs în care își asuma răspunderea pentru noile măsuri fiscal-bugetare, în stilul său caracteristic, președinta S.O.S România a făcut o serie de comentarii tendențioase și la un moment dat a început să urle de parcă se afla în galeria unei echipe de fotbal.

26 sept. 2023, 19:03
Diana Șoșoacă, un nou circ în Parlamentul României, la discursul premierului! ”E emoționat că-și asumă răspunderea. Vorba unei doamne: să nu leșine!”| VIDEO
Diana Șoșoacă, un nou circ în Parlamentul României, la discursul premierului!

Diana Șoșoacă, un nou circ în Parlamentul României, la discursul premierului! Circul pe care Diana Șoșoacă l-a făcut în Parlament a avut loc în același timp cu un protest organizat de membri partidului AUR, care în timpul discursului lui Marcel Ciolacu au afișat mai multe mesaje.

Citește și Sondaj CURS: PSD domină scena politică, AUR se bate cu PNL pentru locul 2, iar Şoşoacă vine pe turnantă

Diana Șoșoacă, un nou circ în Parlamentul României, la discursul premierului!

”E emoționat că-și asumă răspunderea. Vorba unei doamne: să nu leșine! Poporul muncește pe rupte! Corect! Bă, dar ăștia gălăgie nu fac (n.r.: cu referire la protestul AUR)? Da, așa e domnul Ciolacu! N-ați dat nimic! Corect! Plecați de la Guvernare. Cum răspundeți?! E dreptul AUR de a protesta, dar nu așa îi oprești pe ăștia. Ce frumos arată AUR acolo: stau frumos, nu fac gălăgie… Ăsta e protest? Eu vreau sânge! E o opoziție foarte pașnică, cu acțiune, adrenalină…Vai de capul meu…! E emoționat, mă… (n. r.: Marcel Ciolacu)! E emoționat că-și asumă răspunderea și știe cât plătește. Vorba unei doamne: să nu leșine”, a declarat Diana Șoșoacă în timpul discursului lui Marcel Ciolacu.

Noul derapaj al președintei S.O.S România a avut loc la numai câteva zile, după ce, tot în Parlament, s-a bălăcărit cu președinte AUR, George Simion.

Atunci, liderul AUR aduna semnături pentru depunerea moțiunii de cenzură împotriva guvernului condus de Marcel Ciolacu și a abordat-o pe fosta colegă de partid, care însă nu a semnat lista. Actuala senatoare S.O.S. România i-a cerut lui George Simion să se ducă în Camera Deputaților.

Diana Șoșoacă: Ăsta are tupeu, băi frate! Ia să vezi… Bună ziua, domnule Simion, de ce ați venit în Senat?

George Simion: Să strâng semnături pentru demiterea lui Ciolacu. Ne trebuie 117 parlamentari.

Diana Șoșoacă: Pentru demiterea lui Ciolacu… Dar contra violurilor, ce spuneți?

George Simion: Asta este o minciună de-a sistemului. Doamnă, semnați sau nu semnați?

Diana Șoșoacă: Este o minciuna? Da? A sistemului? Dar nu vi se pare anormal ca membrii dumneavoastra sa acuze o fata de 17 ani ca ea e vinovata ca membrii dumneavoastra au violat-o?

George Simion: Nu există membri AUR, informați-vă. Deci nu semnați moțiunea?

Diana Șoșoacă: Dar cum vă permiteți să acuzați o fată că ea e vinovată că voi ați îmbătat-o și ați violat-o?

George Simion: Doamna senator face ce știe ea… Dacă nu vrea să semneze…

Diana Șoșoacă: Cum e posibil să veniți în Senat, după ce membrii dumneavoastră au violat o fetiță de 17 ani? Stricați ședința Senatului! Nu vă este rușine? Plecați afară din Senat că aveți treabă la deputați! Nu mai munciți? Vă rog frumos, ieșiți afară! Cereți-vă iertare de la fetița pe care ați acuzat-o că ea este de vină! Duceți-vă în Camera Deputaților, unde este treaba dumneavoastră!

George Simion: Nu erau membri AUR, doamnă, mai informați-vă. Doamnă, eu vă respect, nu mai țipați așa! Nu mai mințiți!

Citește și Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa AUR. Senatoarea susține că partidul a furat un proiect de lege semnat de ea: „Manieră tipică pentru un partid cu consumatori de droguri și violatori”