Diana Șoșoacă, un nou derapaj halucinant în Parlament: ”Vă voi da foc pentru că satanele nu merită decât focul iadului”

Diana Șoșoacă este de necontrolat! După circul de marți din Parlamentul României, miercuri, senatoarea a avut un nou derapaj halucinant care i-a lăsat cu gura căscată pe politicieni. Aceasta a amenințat de la tribuna Parlamentului că dacă nu îi vor fi permise intervențiile va țipa și le va da foc celor care îndrăznesc să o oprească.

28 iun. 2023, 15:50
Diana Șoșoacă, un nou derapaj halucinant în Parlament: ”Vă voi da foc pentru că satanele nu merită decât focul iadului”

Diana Șoșoacă, un nou derapaj halucinant în Parlament. De când a intrat în Parlamentul României, nu este zi în care senatoarea Diana Șoșoacă să nu facă circ, însă ultimul său derapaj i-a uimit nu doar pe politicieni, ci și pe români.

Citește și Dana Budeanu, atac fără precedent la George Simion şi Şoşoacă: „Nu mai vorbiţi de Ţuţea! El a făcut puşcărie a avut demnitate, caracter, nu şi-a pus poalele în cap, ca voi!”

Diana Șoșoacă, un nou derapaj halucinant în Parlament

Diana Șoșoacă a amenințat miercuri, din tribuna Parlamentului, că dacă nu îi vor mai fi permise intervențiile va țipa, va fluiera, va folosi un clopot, iar în ultimă instanță le va da foc celor care vor îndrăzni să o oprească.

„Dacă nu mă lăsați să vorbesc, voi țipa, dacă nu mă lăsați să țip, voi fluiera, dacă nu mă veți lăsați să fluier, voi suna clopotul. Iar dacă ne veți distruge cu clopotul, e vă voi da foc, pentru că satanele nu merită decât focul iadului (…) Ieri, în plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului, s-a votat a 3-a lege anti-Șoșoacă, prin care se pune pumnul în gură democrației. Ieri, a fost zi de doliu în România, dreptul fundamental al exprimării și opiniei a fost abolit. Dacă cineva își închipuie că voi fi redusă la tăcere de minciună, se înșeală amarnic. Puteți să îmi luați tot, și viața de vreți, dar tot voi striga din toți rărunchii adevărul, pentru că este singurul care ne va elibera! (…)Atenție, stimați parlamentari submediocri, ce fugiți de o femeie ce vă strigă adevărul și vă arată ce sunteți: ”niște fameni, e rușine omenirii să vă zică vouă oameni!”, tot ceea ce votați acum și interziceți opoziției, vi se va întoarce ca un bumerang împotriva voastră, pentru că veți ajunge opoziție într-o țară condusă de oameni cu respect și dragoste de țară și atunci vă vom aplica ”la sânge” legislația adoptată de voi împotriva întregului popor român, ca să vedeți ce înseamnă dictatura propriilor voastre legi. (…)În urma opoziției mele, ieri ați înțeles că avem dreptul să ne exprimăm, chiar mai mult de 10 secunde. Atenție, că cele 10 secunde pe care ni le acordați opoziției, pot constitui ultimele voastre secunde de viață….politică!”, a declarat Diana Șoșoacă.

În ședința Parlamentului de luni în care deputații și senatorii au adoptat eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, Diana Șoșoacă a făcut scandal pe toată durata plenului, fluierând și strigând, în încercarea de a opri dezbaterile: „Pensiile speciale sunt o minciună, e neconstituţional! (…) Vreau să vă spun un singur lucru: pe mine nu mă opreşte decât Dumnezeu, iar voi veţi fi opriţi de poporul român pe care l-aţi îngenuncheat. Abia aştept să fiţi sanctionat pentru toate abuzurile fizice şi verbale pe care le-am suferit!”, a spus Diana Şoşoacă, marți, după modificarea regulamentului.

Citește și Scandal-monstru în Parlament, marca Diana Șoșoacă, în ziua votului pentru eliminarea pensiilor speciale (VIDEO)