Diana Șoșoacă, val de plângeri penale după ce a fost șantajată: „Am fost amenințată că, dacă nu demisionez, se vor da filmări cu mine când mă spăl. Iau în greutate de stres, de teamă că oricând mi se poate întâmpla orice”

Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România și senator de Iași, spune că primește amenințări aproape în fiecare zi și că a ajuns să se teamă pentru viața ei. Senatoarea susține că a ajuns în această situație pentru că a avut "curajul de a da direct în sistem".

18 mart. 2024, 16:49
Diana Șoșoacă, val de plângeri penale după ce a fost șantajată: „Am fost amenințată că, dacă nu demisionez, se vor da filmări cu mine când mă spăl. Iau în greutate de stres, de teamă că oricând mi se poate întâmpla orice”

Diana Șoșoacă susține că i se cere tot mai des să-și dea demisia din funcția de senator și asta nu e tot, ci chiar e șantajată că, dacă nu o va face, vor fi făcute publice filmări compromițătoare cu ea. Senatoarea mai spune că este supusă unui stres major, căruia abia îi mai poate face față.

Procentele Dianei Șoșoacă nu au scăzut în urma scandalului provocat de Serviciile Externe şi Interne. Mi se spune că dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime din casa mea când mă spel, mă aranjez. Mi s-a cerut demisia. Am depus plângere penală împotriva individului. În fiecare zi pentru orice mizerie depun plângeri penale. La Maramureş am primit ameninţări şi hărțuiri din partea celor care au deţinut conducerea Maramureşului. Am venit şi am făcut ordine.

Să vedeţi urmăriri, presiuni, să nu îndrăznesc să numesc pe altcineva. Lumea nu poate înţelege, de aia mulţi sunt sideraţi până unde pot merge eu. Eu am intrat pe un drum pe care nu mai pot ieşi, drumul meu e înainte. Nu mi-am dat seama de consecinţe, de nivelul la care am ajuns, nu am conştientizat la început gravitatea lucrurilor.

Eu am dat direct în sistem cu un curaj nebun, cu o dorinţă de justiţie pe care nu a mai avut-o nimeni niciodată. Mai sunt şi femeie. Iau în greutate că e stres. Oricând poate să mi se întâmple orice. Mintea mea trebuie să susțină un consum, zile fără somn, nu mănânc, beau kg de cafea, stresul e atât de mare, mă lupt cu hidra asta. Numai câtă grijă trebuie să am de copiii mei. Este evident că sistemul trepidează, altfel nu ar încerca să distrugă o familie, încrederea într-o femeie care ţi-a expus legile„, a declarat senatoare Diana Șoșoacă la BZI LIVE

Citeste si Silvestru Șoșoacă o acuză pe „viitoarea fostă soție” de ipocrizie, după circul cu polițiștii care i-au suspendat permisul: „E campioană la a-și bate joc de Poliția Română, dar în alte state stă drepți. Păi, nu ai o poziție a ta față de toate autoritățile din lume?”

Diana Șoșoacă, despre candidatura lui Iohannis la șefia NATO: „Să meargă întâi pe câmpul de luptă, să păzească lanurile de maci ca Ciucă. După să vrea post la NATO”

Senatoarea Diana Șoșoacă este de părere că Iohannis candidează la șefia NATO ca s își aranjeze o imunitate internațională de cel mai mare rang.

Iohannis în ultimul timp a luat-o razna, în sfârşit după 10 ani de domire s-a trezit „frumoasa din pădurea adormită”. După 100 de ani se trezeşte mutul şi începe. Pe lângă faptul că vrea la NATO și îşi depune candidatura imediat după Roșia Montană. În loc să se ducă pe ideea de război, România nu intră în război, că vom ajuta Ucraina ca şi până acum. Au analizat ce zice poporul român, ei fac sondaje peste sondaje […]

Citeste si EXCLUSIV Silvestru Şoşoacă, atac la Diana Şoşoacă: „Există o grupare în partid care a capturat-o pe Diana şi a îndepărtat-o de mine. În public, mă călca efectiv în picioare, iar acasă era măcel”

Iohannis să meargă întâi pe câmpul de luptă, să păzească lanurile de maci ca Ciucă. După să vrei post la NATO. El vrea imunitate internaţională care-i rămâne şi după terminarea mandatului. Ei văd că se strânge lațul, va incerca să-şi găsească post bun cu imunitate internațională şi să le rămână şi după. Asta se caută acum, ei ştiu. Procentele naţionaliştilor sunt atât de mari încât ei trebuie să se asigure de chestia asta. Americanii nu au chef de Iohannis la NATO, au alte slugi obediente.

S-ar putea să nu obțină, dar negocierea va fi interesantă. Cu cât îs mai mulţi, el va face nişte chestii interesante cu bogăţiile astea, pe ultima sută de metri. În funcţie de ceea ce va da va obține o funcţie. Îţi depui candidatura, le strici planurile sau încurci. Îi pui să intre în negocieri cu tine„, a conchis senatoarea.