DIAVOL cu chip de înger. I-a distrus viaţa surorii sale gemene, într-un mod DIABOLIC

Gillian Defreitas, o tânără de 25 de ani din Liverpool, a primit o sentinţă de 8 ani şi jumătate de închisoare, după ce a împins-o pe fereastră, de la o înălţime de 8 metri, pe sora sa geamănă, Louise. În urma accidentului, Louise îşi va petrece restul zilelor într-un scaun cu rotile.

17 nov. 2013, 12:11

Chris Defreitas, tatăl a trei fete, tripleţi, nu va uita niciodată noaptea când poliţia i-a bătut la uşă, pentru a-i spune că una dintre fiicele sale a fost grav rănită într-un accident. A ajuns într-un suflet la spital, Louise fusese dusă deja în sala de operaţie, dar medicii i-au spus şansele de supravieţuire sunt minime şi l-au sfătuit pe nefericitul tată să-şi sărute fiica în semn de adio.

În scurt timp, coşmarul lui Chris avea să se înteţească şi mai mult, atunci când a aflat că persoana responsabilă de accidentul lui Louise este chiar una dintre surorile acesteia, Gillian. În cele din urmă Louise a scăpat cu viaţă, dar a rămas paralizată pentru totdeauna şi îşi va petrece restul zilelor într-un scaun cu rotile.

Săptămâna trecută, Gillian (25 ani) a primit o sentinţă de opt ani şi jumătate de închisoare, fiind găsită vinovată de faptul că a împins-o pe Louise pe fereastră, aceasta căzând de la o înălţime de aproape 8 metri. Acum, Chris şi mama vitregă a celor trei fete au luat decizia de a o alunga pe Gillian pentru totdeauna din viaţa familiei. „Pentru mine ea va fi întotdeauna fetiţa cu un zâmbet ştrengăresc, dar am decis să nu mai avem de-a face cu ea”, spune Chris, răsfoind prin albumul de familie.

El a trăit o experienţă chinuitoare în timpul procesului de la Liverpool, când au urmărit cu ochii măriţi de groază înregistrările de pe camerele de supraveghere, care arătau cum Gillian îşi împinge sora, iar apoi căderea teribilă a lui Louise. Câteva secunde mai târziu Gillian a ieşit din clădire şi a ţinut-o de mână pe Louise până la sosirea ambulanţei.

Înainte de accident, Louise începuse să îşi creeze o carieră promiţătoare de fotbalistă, semnase un contract cu gruparea Everton, dar din cauze obscure a abandonat activitatea sportivă, anul trecut. Fără un loc de muncă şi fără bani, ea a căzut în patima băuturii, a pierdut apartamentul şi a apelat la sora sa Gillian, pentru ajutor. „Gillian mi-a făcut rost de o cameră în căminul unde locuia„, spune Louise, însă tensiunile dintre surori au apărut chiar în ziua în care ea s-a mutat în clădire. Louise nu-şi aminteşte nimic despre atac. „Am fost în camera ei, să ne uităm la Crimewatch, am stat cam un minut. Apoi îmi aduc aminte că eram în dormitorul meu, după care m-am trezit pe patul de spital„.

Trei zile a stat Louise în comă, iar când şi-a revenit şi-a dat seama imediat că e paralizată. La fel ca întreaga familie, ea a declarat că nu o va uita niciodată pe Gillian, în ciuda scrisorilor de căină şi rugăminţilor acesteia.