Dida Drăgan, un nume ce a scris istorie în muzica românească, e de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă îndrăgita cântăreață, la vârsta de 77 de ani

Dida Drăgan pregătește o mare surpriză pentru români. Cum arată îndrăgita cântăreață, la vârsta de 77 de ani.

11 nov. 2023, 12:16
Dida Drăgan, un nume ce a scris istorie în muzica românească, e de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă îndrăgita cântăreață, la vârsta de 77 de ani
Cum arată Dida Drăgan la vârsta de 77 de ani

Dida Drăgan, o artistă complexă cu o voce de neconfundat, cu un stil unic, a ales să apară tot mai rar în spațiul public. Cele mai recente imagini cu ea, publicate pe rețelele sociale de către colegul său de breaslă, Adrian Enache, o surprind în timpul repetițiilor pentru un spectacol de zile mari.

Citește și: De ce a dispărut Dida Drăgan din spaţiul public. Prietenii artistei dau din casă: „A avut la un concert un moment când nu se simțea foarte bine”

Cei doi cântăreți se pregătesc pentru concertul solistului pe scena de la Sala Palatului, din data de 14 noiembrie, unde Dida Drăgan este invitat special. Îmbrăcată în negru, tunsă scurt, machiată discret, cântăreața este într-o formă formidabilă. Aceasta se declară fericită și nerăbdătoare să se reîntâlnească pe scenă.

„Sunt bucuroasă că pe 14 noiembrie mă întâlnesc cu dumnealui, pe care îl iubesc foarte tare. Întotdeauna l-am apărat, pentru că este un artist adevărat, este un artist care nu zumzăie, el chiar cântă”, a spus Dida Drăgan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adrian Enache (@adrian.enacheofficial)

Citește și: Dida Drăgan a vrut să îşi ia viaţa. Ce s-a întâmplat cu „vocea de flacără” a muzicii românești: „Am avut nenumărate depresii”

Adrian Enache pregătește un spectacol grandios pentru admiratorii săi și promite că va fi „unul plin de adrenalină, în manieră pop-rock, cu piese naționale și internaționale interpretate de mari voci”.

„După spectacolul sold out de anul trecut, scena Sălii Palatului va fi din nou pregătită pentru „O nebunie”, cu multe surprize! Un show plin de adrenalină, în manieră pop-rock, cu piese naționale și internaționale interpretate de mari voci, însoțite live de trupa condusă de Dan Dimitriu și baletul High Class! Special guest star: Dida Drăgan!

Sunt onorat, emoționat și profund recunoscător să o am alături de mine, pe scena Sălii Palatului și să cântăm împreună, pe cea a cărei voce împletește forța și sensibilitatea în melodii ca „Rug” sau „Deschideți poarta soarelui”, inconfundabila, Dida Drăgan!

Trei mari voci feminine aflate în top, urcă pe scena alături de Adrian Enache: Theo Rose, Alexandra Ungureanu și Bella Santiago.

Un spectacol din care nu lipsesc șlagărele reorchestrate în maniera proprie din repertoriul proiectului lui Adrian Enache, cu Diana Enache și Rareș Varniote.
Momente de virtuozitate cu Nicu Patoi la chitară și Flavius Teodosiu la saxofon! Cu participarea extraordinară a trupei Krypton și a corului de copii condus de Cristina Manoliu”.