Dieta anului 2019. Cum să scapi de grăsimea abdominală

Publicat: Joi, 06 Decembrie 2018 17:42 // Actualizat: Joi, 06 Decembrie 2018 17:42 // Sursa: romaniatv.net

Multe persoane care vor să slăbească spun: încep de luni, încep de lunea viitoare, încep de anul viitor.Ei bine, pentru toate acele persoane care sunt hotărâte să slăbească, dar după ce trec tentantele Sărbători de iarnă avem o soluție.

Iată ce metodă de slăbit ai putea aplica de la 1 ianuarie 2019. I se spune deja dieta anului viitor, după ce s-au realizat mai multe studii.

Conform nutriționiștilor de la Mayo Clinic, recomandabil e să slăbești treptat și nu dintr-o dată. Cel mai ok este să dai jos maximum un kilogram pe săptămână, dacă vrei să slăbești sănătos fără să simți povara unei diete, notează salud180.com.

În acest fel, vei reuși să scapi frumos de grăsimea abdominală. Iată două din rețetele cu care merită să încerci să slăbești în anul 2019.

REMEDIUL NUMĂRUL 1

Ai nevoie de o linguriță de scorțișoară, o linguriță de miere de albine proaspătă, apă. Fierbe mirea și scorțișoara în apă și păstrează lichidul. Bea înainte de fiecare masă și vei observa cum pofta de mâncare se va reduce, iar arderile calorice, în cazul în care iei parte la o masă copioasă vor fi mai puternice.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
dietă grăsime abdominală
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 dec 00:35
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.7383
RON
16 Feb
noapte -1 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H