Dieta anului 2019. Cum să scapi de grăsimea abdominală

Multe persoane care vor să slăbească spun: încep de luni, încep de lunea viitoare, încep de anul viitor.Ei bine, pentru toate acele persoane care sunt hotărâte să slăbească, dar după ce trec tentantele Sărbători de iarnă avem o soluție.

06 dec. 2018, 15:42
Dieta anului 2019. Cum să scapi de grăsimea abdominală

Iată ce metodă de slăbit ai putea aplica de la 1 ianuarie 2019. I se spune deja dieta anului viitor, după ce s-au realizat mai multe studii.

Conform nutriționiștilor de la Mayo Clinic, recomandabil e să slăbești treptat și nu dintr-o dată. Cel mai ok este să dai jos maximum un kilogram pe săptămână, dacă vrei să slăbești sănătos fără să simți povara unei diete, notează salud180.com.

În acest fel, vei reuși să scapi frumos de grăsimea abdominală. Iată două din rețetele cu care merită să încerci să slăbești în anul 2019.

REMEDIUL NUMĂRUL 1

Ai nevoie de o linguriță de scorțișoară, o linguriță de miere de albine proaspătă, apă. Fierbe mirea și scorțișoara în apă și păstrează lichidul. Bea înainte de fiecare masă și vei observa cum pofta de mâncare se va reduce, iar arderile calorice, în cazul în care iei parte la o masă copioasă vor fi mai puternice.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com