Dieta banală cu care Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme. „Nu trebuie neapărat să mergem la sală!”

Monica Anghel a luptat mai mereu cu kilogramele în plus, dar în prezent a reușit să se mențină în formă, după ce a scăpat de 30 de kilograme într-un an şi jumătate!

15 feb. 2022, 16:18
Dieta banală cu care Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme. „Nu trebuie neapărat să mergem la sală!”
Dieta banală cu care Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme

Dieta banală cu care Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme. Vedeta susţine că psihologul a avut un rol foarte important în procesul de schimbare, iar acum și-a creat un stil de viață foarte sănătos. „ste deja un stil de viață. Procesul meu de slăbire a fost un an și trei luni, dar după ce s-a încheiat aces an, eu mi-am continuat acest stil de viață. A fost foarte important în acest proces de schimbare psihologul meu, deoarece îți dă niște cârlige de care te agăți atunci când vrei să o iei razna”, a spus Monica Anghel.

Dieta banală cu care Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme. „Nu trebuie neapărat să mergem la sală!”

Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme, iar de atunci se menţine cu un stil de viață foarte sănătos. „Nu trebuie neapărat să mergem la sală, putem să facem mișcare în aer liber. Putem să mergem în parc sau să mergem într-o pădure. Anul acesta împlinesc 51 de ani și nu e vorba despre frumusețe, este vorba despre sănătate și bucuria de a trăi”, a declarat Monica Anghel, scrie SpyNews.

Dieta Alinei Pușcaș face furori printre internauți. Cum a reușit vedeta să slăbească 6 kilograme în doar 9 ZILE

Monica Anghel a ales un stil de viață sănătos și mănâncă fasole verde, pește la grătar, curmale, și bea și ceaiuri: „Mi s-a schimbat viața, am altă poftă de viață, am alte lucruri în cap, mă văd făcând alte lucruri. Îmi vin idei, am energie. Cu cât mănânc mai puțin, cu atât am ami multă energie”.

Dieta minune cu care Minodora a slăbit 40 de kilograme. Ce mănâncă vedeta într-o zi

Pe lângă acest stil de viață, vedeta merge și la sală: „,Când merg la sală fac cardio și greutăți. Nu în fiecare zi, nu ridic greutăți mai mari de 20 de kilograme, deoarece am fost operată pe coloană și trebuie să am grijă. Acasă lucrez cu greutăți foarte mici”.