Dieta care te ajută să slăbeşti mai mult decât exerciţiile fizice. Uite ce să mănânci pentru a fi slabă

Dacă vrei să slăbești, ai două variante: fie te duci la sală, unde arzi calorii, fie alegi să mănânci sănătos. Însă care din acestea două te ajută mai mult să slăbești? Potrivit specialiștilor, se pare că exercițiile fizice sunt cele care au cel mai mic impact asupra kilogramelor tale, lucru pe care probabil și tu îl intuiai.

02 iul. 2016, 07:15
Dieta care te ajută să slăbeşti mai mult decât exerciţiile fizice. Uite ce să mănânci pentru a fi slabă

Dieta sănătoasă te ajută de 10 ori mai mult să pierzi kilogramele în plus. Însă ce trebuie să mănânci pentru a fi slabă? Găsești răspunsul în materialul de mai jos!

Potrivit studiilor efectuate de specialiști, se pare că exercițiile fizice au cel mai mic impact atunci când vine vorba de arderea caloriile. În timp ce caloriile vin 100% din mâncarea pe care o consumi, poți arde între 10 și 30 % din ele făcând exerciții. Și pentru a înrăutăți lucrurile, foarte mulți oameni chiar suplimentează mâncarea după un set de exerciții fizice, pentru că mereu supraestimează cantitatea de calorii pe care o pierd în acest mod. Experiența arată că oamenii recurg la comportamente sau acțiuni compensatorii după orice antrenament, ceea ce scad radical șansele să slăbească în acest mod. Un exemplu bun în acest sens ar fi să ia liftul în loc să folosească scările sau să lâncezească pe o canapea, în loc să iasă cu prietenii.

În concluzie, cele mai mici efecte asupra arsului de calorii le au exercițiile fizice. Mai rămâne o variantă, și aceea este dieta.

Ce să mânânci pentru a slăbi?

Continuarea pe elli.ro