Dieta cu care Lavinia Pârva a dat patru kilograme într-o lună. Ce a mâncat solista zilnic!

La doar un an după ce a dat naștere fiului său și al lui Ștefan Bănică, Lavinia Pârva decisese să slăbească câteva kilograme pentru a ajunge la o siluetă de invidiat.

04 mart. 2022, 17:23
Dieta cu care Lavinia Pârva a dat patru kilograme într-o lună. Ce a mâncat solista zilnic!

Dieta cu care Lavinia Pârva a dat patru kilograme într-o lună. Vedeta dezvăluise, în urmă cu doi ani, care au fost alimentele care au ajutat-o să slăbească.

Dieta cu care Lavinia Pârva a dat patru kilograme într-o lună. Ce a mâncat solista zilnic!

„Dragii mei, eu m-am apucat de sport. Voi încerca să mănânc mai puțin și mai sănătos. Mi-am propus ca, până pe data de 13 mai, ziua în care băiețelul meu va împlini un anișor, să dau jos cele 4 kg acumulate în această perioadă.

Cine intră în joc??? Vă țin la curent cu programul meu!”, scria în urmă cu doi ani solista. La scurt, Lavinia le-a detaliat urmăritorilor ei regimul său zilnic.

„Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară. Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar). Mișcare: Minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu. Așa arată programul meu pentru o săptămână. #Dietă #PlandeDietă”, a scris Lavinia Pîrva, în descrierea unei postări de pe contul personal de Instagram.

„Cum vă mai petreceți timpul acasă? Eu nu am timp să mă plictisesc datorită micuțului meu care este la vârsta la care vrea să cunoască orice colțișor, obiect, mișcare, etc.

Dar nici măcar asta nu mă împiedică să nu mănânc când apuc tot felul de lucruri pentru care voi munci ceva pentru a da jos kg acumulate.

Îmi propun zilnic să nu mai mănânc și să mă apuc de sport, însă am o perioadă în care efectiv nu reușesc. Sper să mă mobilizez cât mai repede”, mai scria Lavinia, înainte de a se motiva să înceapă dieta.

Citește și: Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț. „Le cam fac pe toate!”