Dieta cu care Lidia Buble a dat jos 15 kilograme. Face multe sacrificii, dar nu renunţă la un singur lucru

Lidia Buble a slăbit 15 kilograme în ultimii ani, iar totul se datorează unei diete stricte, la care artista este foarte atentă. Este o mare iubitoare a pastelor, a ciocolatei, dar și a dulciurilor, însă reușește să își mențină greutatea, făcând anumtie sacrificii.

17 feb. 2022, 08:27

Lidia Buble a înțeles că obrazul subțire cu dietă se ține. Secretul vedetei este absenţa cărnii din alimentaţie. În ultimii ani, Lidia Buble a slăbit mai bine de 15 kilograme și nu i-a fost deloc ușor pentru că iubește pastele și dulciurile. Însă, dorința de a fi slabă învinge poftele, iar atunci când simte că s-a îngrășat stă mai mult la sală.

Vestea zilei în showbiz! S-au cunoscut la Asia Express, iar acum anunţă nunta: „Mă însor cu Lidia Buble!”

Mai în glumă, mai în serios, Lidia Buble a spus mai demult, pe Instagram, că este o gurmandă și gândul cu care se trezește dimineața este cel legat de mâncare. De asemenea, cântăreața spune că adoarme gândindu-se la mâncare, dar nu-și permite să mănânce pe măsura poftelor sale.

Sunt singura nebună care în fiecare seară când se culcă se gândește că abia așteaptă să vină a doua zi ca să mănânce din nou? Spuneți-mi că nu sunt singura, vă rog?”, a spus Lidia Buble într-un filmuleț postat pe Instagram.

Lidia Buble, anunț surprinzător după întoarcerea din vacanţă. „Cu el am fost plecată!” FOTO

Ce a mânacat Lidia Buble de Sărbători, ca să nu se îngrașe
„Vreau să ne înțelegem o singură chestie, pentru că am primit foarte multe mesaje care îmi spuneau că sunt singura nebună care, după toate mesele astea copioase de sărbători, încă se mai gândește la mâncare. Păi, eu de sărbători nu am mâncat aproape nimic, la modul că acasă la mine toate mâncărurile erau pe bază de carne, iar eu nu mănânc carne. Mănânc foarte, foarte rar și asta se întâmplă cam de două ori pe an, să mănânc șnițel făcut de mama mea sau de soră-mea, Dia. În rest, mănânc doar pește, salată și alte cele, așa că eu am cam făcut foamea de sărbători. În afară de portocale, clementine, mandarine și câteva dulciuri sau paste, nu am mâncat aproape nimic, drept urmare eu încă mă gândesc la mâncare”, a spus Lidia Buble.

Lidia Buble recomndă dieta cu salate

Lidia Buble a slăbit sănătos și constant, iar acum face tot posibilul pentru a-și menține greutatea normală. Din dieta ei nu lipsesc salatele si fructele. „Mănânc sănătos, am introdus foarte multe salate în alimentație, consum foarte puțină carne la care adaug, zilnic, câteva ore de sport. Îmi iau, în fiecare zi, aportul de energie din micul dejun. Niciodată nu sar peste cea mai importantă masă a zilei. Pe lânga hidratarea zilnică, cu multă apă, am o alimentație sănătoasă. Consum multe salate, fructe și carne”, mai spune artista.

Lidia Buble, dezvăluiri incendiare despre viața intimă! „Am mai stat pe «sec» șase-șapte luni”

Lidia Buble se clasează cu succes printre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România. Dar nu doar vocea este cea care îi înnebunește pe fanii ei, ci și felul în care arată. Vedeta este o apariție greu de trecut cu vederea, iar atunci când e în preajmă domnii au palpitații, iar doamnele și domnișoarele ar da orice să arate ca ea.

A demonstrat de-a lungul anilor că este o fire dezinvoltă și niciodată nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume și să dea detalii care mai de care mai incendiare despre viața amoroasă. Acum, Lidia Buble a demonstrat că nu are nimic împotrivă să spună totul nici despre viața intimă.

Într-o emisiune, vedeta a fost pusă într-o situație delicată. I s-a pus problema să nu întrețină relații intime un an de zile pentru a nu-și pierde vocea. „Am mai stat pe «sec» șase-șapte luni. Pe «sec», nu pe sex! Și fără să fac nimic… Pfoa… că știi că vocea asta te ajută și când (n.r.: întreții relații sexuale)… Eu ți-am zis: eu cânt mereu! Stai să mă… Doamne… Doamne ferește, păi… Cred că ar fi singurul… Asta e floare la ureche.

Mamă, dacă ar fi așa: să-mi pierd vocea… nu! Mă leg de calorifer, îmi rod unghiile, strâng din dinți. Nu fac sex un an, dar pot să mă descurc în alt fel. Păi și noaptea în somn? Știi că se mai întâmplă noaptea în somn (…). Mie-mi place să mă văd în oglindă, cum să nu mă ating? Mă dau cu cremă, poate scap…”, a declarat Lidia Buble.