Dietă de slăbit REVOLUŢIONARĂ. Vezi cum poţi slăbi mâncând tot ceea ce îţi place

Aspectul fizic este important, iar oamenii au început să fie din ce în ce mai preocupaţi de felul în care arată. De aceea, numeroasele diete de slăbit sunt la mare căutare, însă destul de puţine au succesul aşteptat. ROMÂNIATV.NET vă sare în ajutor cu o cură de slăbire cu rezultate garantate, prezentată de consultantul în nutriţie Mihai Grecu.

30 oct. 2013, 10:15
Dietă de slăbit REVOLUŢIONARĂ. Vezi cum poţi slăbi mâncând tot ceea ce îţi place

Curele de slăbire sunt numeroase şi diversificate, însă puţine dintre acestea aduc şi rezultatele mult dorite. Mihai Grecu, consultant în nutriţie, prezintă o nouă cură de slăbire, cu rezultate garantate. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să mâncaţi ceea ce poftiţi. Secretul constă însă în faptul că trebuie să respectaţi un anumit număr de calorii permise pe zi.

Astfel, pentru a slăbi, trebuie redus numărul de calorii introduse în organism, până se ajunge la numărul de kilograme dorite. Acest proces nu este unul scurt sau rapid, ci este nevoie de răbdare. Numărul de calorii pe care îl poate consuma o persoană, este stabilit împreună cu consultantul în nutriţie, pe baza unui program de calcul personalizat. Acesta va ţine cont de greutatea şi înălţimea actuală, grupa de sânge, rata metabolică şi vârsta, precum şi numărul de kilograme la care persoana respectivă doreşte să ajungă. 

Avantajul acestui program este faptul că puteţi mânca absolut orice doriţi, nu există restricţii, decât, desigur cele de bun simţ. Dacă prânzul doriţi să fie compus, o dată la o lună, din cartofi prăjiţi cu cordon-bleu atunci îl puteţi consuma în această manieră, fără să vă îngrăşaţi. Nu uitaţi să calculaţi caloriile acestui prânz, pentru a nu depăşi pragul caloric acordat de programul Reductio„, a declarat, pentru ROMÂNIATV.NET, Mihai Grecu.

Potrivit consultantului în nutriţie, „această dietă este contraindicată persoanelor care au probleme grave de stomac – cum ar fi ulcerele sau gastritele cronice sau recurente„. „Avantajul ei este că nu creează carenţe de vitamine, minerale, pentru că puteţi mânca practic orice, adică un regim diversificat, inclusiv lactate, carne, cereale, fructe, legume etc. Acest program poate fi adoptat de la vârsta de 16 ani în sus, cu condiţia ca un profesionist în nutriţie să prescrie această metodă”, spune acesta.

Mihai Grecu, consultantul în nutriţie, a experimentat această dietă, declarându-se extrem de mulţumit de rezultatele sale.

„Am crezut cu greu la început că acest program va funcţiona. Vin după o viaţă, de vreo 10 ani de diete de toate felurile, ore întregi petrecute la sala de fitness şi forţă. Slăbeam pe termen scurt, apoi mă îngrăşam alte 4 kilograme. Pe vremea când am cunoscut un nutriţionist, doctor în nutriţie şi profesor la Universitatea Liberty (SUA n.r.), care m-a sfătuit să slăbesc prin cea mai simplă şi logică metodă: cea a aportului caloric. Putem reduce greutatea corporală printr-o metodă universală tuturor dietelor: scădem aportul caloric sau ardem calorii prin mişcare. Sala este utilă pentru tonifiere mai ales. Am reuşit să slăbesc primele kilograme foarte uşor, dar urmează pragul de plafonare în care nu am slăbit deloc. Am continuat să progresez, având deplină încredere în ceea ce am învăţat. Poate dacă nu învatam principiile nutriţiei, credeam că este o balivernă ca oricare alta. Dar este imposibil să nu slăbeşti cu Reductio. De atunci, am slăbit constant”, a povestit, pentru ROMÂNIATV.NET, Mihai Grecu.

Pentru o dietă sănătoasă este nevoie să se ţină cont şi de anumite reguli.

Pentru o dietă sănătoasă şi cu rezultate evidente, în primul rând trebuie să se ţină cont de mesele fixe. Sunt recomandate trei mese fixe şi o gustare. Aş sugera să se includă în alimentaţie mai multe legume, în detrimentul fructelor, care, din cauza conţinutului de zahăr sporesc pofta de mâncare. Alt trick este renunţarea la oricare tip de suc, fie el acidulat sau din fructe. Conţine un numar mare de calorii. Apa este standardul de aur în slăbire”, a precizat Mihai Grecu.

Citeşte şi HOROSCOP: Cât de predispus eşti să te îngraşi, în funcţie de zodie