Dieta fără alimente interzise cu care a slăbit Cristina Şişcanu: „Reţetele sunt foarte gustoase şi uşor de făcut!”

Vedeta a dezvăluit la Antena Stars câte kilograme a slăbit în ultimele două săptămâni cu dieta minune, care nu ar avea prea mari restricții.

22 feb. 2022, 20:42
Dieta fără alimente interzise cu care a slăbit Cristina Şişcanu: „Reţetele sunt foarte gustoase şi uşor de făcut!”

Cristina Şişcanu a dezvăluit la Antena Stars că a descoperit un program de slăbit, care a ajutat-o enorm în ultima perioadă. Vedeta a recunoscut că a avut mari probleme cu dulciurile, fiind extrem de pofticioasă, fapt care a făcut-o să se îngrașe cu 7 kilograme. Faptul că s-a îngrășat atât de tare a alaramat-o pe Cristina care a căutat o soluție și în cele din urmă a găsit-o.

Câte kilograme a slăbit Cristina Șișcanu în numai două săptămâni. Dieta cu rezultatele uimitoare
Am grijă ce mănânc, cum mănânc, mai am perioade în care fac și mișcare, dar sunt și perioade în care mă las pradă. Nu mănânc mult, problema la mine e cu dulciurile. Am acumulat vreo 7 kilograme, ceea ce nu mi s-a mai întâmplat înainte”, a povestit Cristina Şişcanu, în cadrul emisiunii Star News.

Ceaiul minune cu care Lidia Fecioru a slăbit 30 de kilograme. Se face din ingrediente simple
Foarte atentă la felul cum arată, Cristina Șișcanu ține dietă și este într-un program de slăbit. Pentru că este foarte convinsă și implicată în ceea ce își dorește cu adevărat, vedeta a reușit să slăbească trei kilograme în doar două săptămâni. Și, cel mai important a găsit mereu înlocuitori care nu îngrașă pentru tentațiile culinare pe care le-a avut.

Sunt într-o dietă, într-un program de slăbit. Nu am niciun aliment interzis, însă sunt niște combinații interesante pe care le fac, rețetele sunt foarte gustoase și ușor de făcut. M-am apucat de treabă de vreo două săptămâni, am slăbit vreo trei kilograme”, a adăugat vedeta.

Cristina Şişcanu a fost bolnavă de Covid-19, la mijlocul lunii ianuarie. Nu doar vedeta a fost afectată de boală, ci întreaga ei familie: fiica ei, Petra, soţul Mădălin Ionescu şi părinţii săi au fost infectaţi cu SARS-CoV-2. Din fericire, Cristina, Petra şi părinţii ei au avut forme uşoare.