DIETA în funcţie de ZODIE. Alimente care slăbesc fiecare nativ al zodiacului

Asa cum Berbecii nu pot slabi fara carne in cura lor de slabire, asa nici Varsatorii nu pot concepe o cura fara lichide de tipul supelor sau al ciorbelor. Tine de trasaturile specifice fiecarei zodii de unde deviza dietele potrivite fiecarei zodii.

12 ian. 2015, 06:59
DIETA în funcţie de ZODIE. Alimente care slăbesc fiecare nativ al zodiacului

BERBEC

Dieta Atkins este ideala pentru nativii din Berbec. Dieta Atkins este, deseori, descrisa ca fiind perfecta persoanelor active, care obisnuiesc sa faca sport. Insa sportul este departe de a fi o activitate preferata de Berbeci. Dar tocmai acesta este unul dintre motivele pentru care dieta Atkins este potrivita pentru Berbeci: aportul ridicat de proteine si cel foarte scazut de carbohidrati o sa-i ajute sa slabeasca mai repede, fara sa fie nevoiti sa suporte senzatia de foame.

TAUR

Taurilor le este potrivita dieta pe baza indicelui glicemic. Fiind niste firi foarte pragmatice, care vor sa stie exact cum functioneaza lucrurilor, analiza tabelului alimentelor in baza indicelui glicemic o sa le ofere si un scop in plus, dincolo de cel de a slabi: acela de a afla noi informatii despre alimentatie. Mai mult, le ofera Taurilor si o libertate de alegere, pentru ca, pana una alta, isi pot asuma de unii singuri sa manance un fruct sau un baton de ciocolata neagra, calculandu-si indicele glicemic, dieta pe baza acestui indice nefiind atat de restrictiva in ceea ce priveste alimentele, caci mai degraba in ceea ce priveste cantitatea.

GEMENI

Dieta Weight Watchers este potrivita nativilor din Gemeni pentru ca, dincolo de restrictiile alimentare care oricum nu le convin sub nicio forma, acest regim alimentar implica socializare cu oamenii care urmeaza aceeasi dieta. Iar factorul uman, comunicarea sunt esentiale pentru Gemeni indiferent ce anume fac!

RAC

Racii sunt aproape incapabili sa aiba grija de ei insisi si cedeaza foarte usor tentatiilor culinare, desi reusesc, in rest, sa manifeste mare grija in ceea ce priveste stilul de viata al persoanelor foarte dragi lor. Din acest motiv, principal intr-o dieta pentru Raci este lipsa oricarei tentatii. Astfel ca frigiderul si bucataria lor trebuie sa fie lipsite de orice fel de tentatii culinare, dieta nutri-sistem fiindu-le potrivita caci implica cumpararea sau comanda doar a anumitor preparate. Este restrictiva, dar utila in cazul Racilor.

LEU

Dieta de sase zile este potrivita Leilor. Ei sunt prea plini de sine si dornici de afirmare incat sa se poate angaja la cure de slabire indelungate. Dieta de sase zile implica un regim alimentar restrictiv din punct de vedere cantativ, pe baza de proteine si continut scazut de carbohidrati, dar intr-a saptea zi permite consumul MODERAT al altor tipuri de alimente dupa care tanjesc Leii. Acestia nu pot fi tinuti in „cusca” de o dieta, iar regimul de slabit de sase zile le ofera acea libertate (de o zi, ce-i drept) pentru buna lor stare de spirit.

FECIOARA

In dieta franceza orice aliment este permis, inclusiv croissantul cu ciocolata. Insa are niste reguli stricte de organizare. Trebuie sa mananci doar alimente de foarte buna calitate si in portii foarte mici, mersul pe jos este obligatoriu la fel ca cele trei mese pe zi la ore fixe. Este insa si dieta potrivita nativilor din Fecioara. De ce? Pentru ca nu este tocmai o „cura de slabire” in adevaratul sens al cuvantului, ci un stil alimentar care poate fi adoptat pe termen lung. Iar Fecioarele tanjesc mai repede dupa schimbare constructiva pe termen lung decat pentru rezultate rapide si ineficiente.

Citeste continuarea pe Lyla.ro