Dietă inedită. A slăbit 18 kilograme cu ajutorul apei calde. Ce trebuie să faci

O farmacistă japoneză care a ținut o dietă cu apă călduță susține că a slăbit 18 kilograme și s-a gândit să o împărtășească ținând cont că nu orice dietă este bună pentru oricine, mai ales dacă se confruntă cu anumite probleme.

05 oct. 2018, 10:34
Dietă inedită. A slăbit 18 kilograme cu ajutorul apei calde. Ce trebuie să faci

Specialiștii recomandă ca înainte de a ține orice dietă să faci un control de rutină, pentru a vedea dacă tu ai voie să o urmezi. Astfel previi anumite probleme viitoare și te bucuri din plin de centimetrii scăzuți, dar și de kilogramele în minus.

Citeşte şi Dieta de 48 de ore. Aşa poţi să slăbeşti 4 kilograme în timp record

Dieta presupune să mănânci o banană la micul dejun şi să bei apă călduţă pe tot parcursul zilei. Rezultatele încep să se vadă după primele două săptămâni. Ai voie să mănânci mai mult de o banană la micul dejun, însă nu abuza! Dacă nu poţi consuma banane din diverse motive, poţi opta pentru oricare alt fruct. Dacă simţi că nu te-ai săturat, aşteaptă 15 minute, după care poţi mânca orice doreşti, dar alege porţii mici! Prânzul şi cina le poţi lua aşa cum faci de obicei. Încearcă să eviţi, totuşi, să iei cina după ora 18.00 şi să consumi alimente prăjite pe cât posibil. La capitolul băuturi, ai voie să bei doar apă călduţă, cu înghiţituri mici. După primele 15 ore de dietă poţi lua o gustare dulce, precum ciocolată sau biscuiţi.

Mic dejun: o banană, un grepfrut, o omletă, o ceaşcă de ceai verde

Prânz: 2 ouă fierte, o salată cu verdeaţă, morcovi, ceapă, brooccoli şi roşii.

Gustare: iaurt, o mână de nuci

Cină: morcovi sau cartofi fierţi sau gătiţi fără ulei şi piept de pui la grătar.