Dieta lui Cori Gramescu! Iata cum a reuşit să slăbească 50 de kilograme

Sa topesti kilogramele in plus intr-un timp scurt este o greseala pe care o fac multe femei, dupa cum a marturisit Cori Gramescu in repetate randuri, celebrul antrenor de pilates si realizator de programe de fitness si nutritionist.

28 sept. 2018, 13:49

“Dieta urmata a fost una sezoniera, simpla, bazata pe alimentele disponibile la piata. A mancat mereu multe legume, carne de pasare, vita sau porc, rar peste, fructe de sezon, lactate naturale, fara prea multa grasime, nuci si seminte si cantitati moderate de orez, paine sau cartofi”, a dezvaluit Cori Gramescu.

Referitor la antrenamente, Maria “a inceput cu cele mai usoare tipuri de clase, cele pentru incepatoare. Apoi, pe masura ce timpul a trecut, Maria a inceput sa vina la sala la ore din ce in ce mai solicitante. A combinat mereu exercitii de rezistenta, cu greutati si pe cele cardio. In paralel, a mers intotdeauna foarte mult pe jos, in jur de 15000 de pasi zilnic”, a povestit Cori Gramescu, conform csid.ro.

Cu acest program, Maria a reusit sa slabeasca 50 de kilograme, iar de 5 ani de mentine la aceeasi greutate.

Sfatul nutritionistului pentru cei care vor sa slabeasca este sa aiba o viziune pe termen lung a meniului lor si sa faca o evaluare lunara, in timp ce pastreaza zilnic un jurnal de dieta.