Dieta lui Moş Crăciun – Cel mai amuzant meniu recomandat de bătrânelul cu barba albă

Chiar dacă mai sunt câteva săptămâni bune până la Crăciun, astăzi ţi-am pregătit o dietă care te va face cu siguranţă să razi: dieta lui Moş Crăciun.

04 dec. 2014, 11:51
Dieta lui Moş Crăciun – Cel mai amuzant meniu recomandat de bătrânelul cu barba albă

Mos Craciun este faimos pentru ca este un triplu campion: el face daruri, este un „hot” inversat si un personaj celebru pentru corpul pe care il are. Nu ne putem astepta sa avem toti siluete ca a lui Mos Craciun. Face parte din meseria lui sa isi mentina acest look, aceasta greutate constanta. La fel ca in cazul celebritatilor, astazi vorbim despre corpul lui Mos Craciun.

Mos Craciun nu a obtinut fizicul sau celebru doar prin simplul fapt ca s-a hranit cu prajiturile si fursecurile pe care i le lasa strainii pe masa in Ajunul Craciunului.

Batranelul cu barba alba are un plan de alimentatie strict care il ajuta sa se mentina „pufos” in acel costum rosu, dar care il mentine suficient de slab pentru ca renii sa il poata transporta in sania lui, an de an, pe 25 decembrie.

O jurnalista pe nume Joanna Rafael a stat de vorba cu Mos Craciun si l-a intrebat cum arata o pagina obisnuita din jurnalul sau alimentar. Iata ce i-a spus Mos Craciun:

Micul dejun:

Cafea cu lichior de oua in loc de frisca si zahar

Clatite in forma de fulgi de zapada cu zahar pudra pe deasupra

Doua felii de bacon sau sunca

Gustarea de dimineata: prune de zahar (n.r. – o pruna de zahar este un tip de drajeu sau bomboana care este facuta din fructe uscate si sub forma rotunda sau ovala)

Citeste mai mult pe feminis.ro.