Dieta simplă cu care Ozana Barabancea a ajuns să se transforme radical! La ce alimentele a renunţat

Ozana Barabancea a trecut printr-o intervenţie bariatrică, dar şi printr-o operaţie de lifting circular pentru conturul corpului. Vedeta a ajuns să arate mai bine ca niciodată, dar şi alimentaţia a fost cu totul alta!

07 feb. 2022, 14:09
Dieta simplă cu care Ozana Barabancea a ajuns să se transforme radical! La ce alimentele a renunţat
Dieta simplă cu care Ozana Barabancea a ajuns să se transforme radical

Dieta simplă cu care Ozana Barabancea a ajuns să se transforme radical! Vedeta a dus ani de zile o luptă crâncenă cu kilogramele în plus, dar viaţa i s-a schimbat radical.

Dieta simplă cu care Ozana Barabancea a ajuns să se transforme radical!

Ozana Barabancea a luat o decizie radicală şi a exclus fructele şi legumele din meniul zilnic. „Mănânc orice, dar doar de trei ori pe zi. Beau multe lichide. Am renunţat la crudităţi pentru moment, ca să nu îmi fermenteze în stomac. Nu ştiu cât va dura această decizie. Am exclus fructele şi legumele crude. Rar mănânc salată de sfeclă cu hrean, dar dimineţa mănânc avocado cu condimente. În rest, carne de viţel la grătar, chiar şi prăjituri, dar beau foarte multă apă”, spunea vedeta acum un an, după ce reuşise să slăbească drastic.

Dieta simplă cu care Carmen de la Sălciua a reuşit să slăbească. Cum a topit rapid kilogramele în plus: „Fac asta zilnic!”

Acum, Ozana Barabancea are un mesaj pentru cei care vor să slăbească: „Să fie consecvenţi. Totul pleacă de la creier. Eu nu dau sfaturi. Povestesc din experienţa mea, cu bune şi cu mai puţin bune”. Vedeta continuă să aibă grijă şi de ten. „Produsele pentru ten sunt cele obişnuite, dar ador masajul facial. Îmi fac masaj singură, cu mălai, pe tenul ud, de la 18 ani”, a spus Ozana Barabancea, conform csid.ro.

Dieta banală cu care Anamaria Prodan a slăbit rapid 12 kilograme. O ţin şi sportivii de top!

Ozana Barabancea, 52 de ani, este o solistă română de jazz, personalitate TV și membră a juriului show-urilor de televiziune „Splash! Vedete la Apă”⁠ și „Te cunosc de undeva!”, difuzate pe Antena 1. A făcut parte din distribuția musicalului „Chicago”, precum și a filmului „Supraviețuitorul” în regia lui Sergiu Nicolaescu, și a jucat în diverse seriale.