Dieta super-rapidă cu care Beyonce a slăbit 30 kg. În ce constă meniul-minune care a ajutat-o să topească kilogramele într-o lună şi jumătate

Naşterea gemenilor Rumi şi Sir i-a adus o bucurie uriaşă lui Beyonce, dar această bucurie ar fi putut fi, într-o oarecare măsură, umbrită de faptul că artista a rămas cu 30 kg în plus după sarcină. Pentru o vedetă de talia ei, un număr atât de mare de kilograme este o adevărată dramă.

26 feb. 2022, 18:00
Dieta super-rapidă cu care Beyonce a slăbit 30 kg. În ce constă meniul-minune care a ajutat-o să topească kilogramele într-o lună şi jumătate

Dieta cu care Beyonce a slăbit 30 kg. Din fericire, nu a fost şi cazul lui Beyonce, care a scăpat de cele 30 kg cât ai clipi. Artista a născut în vara anului 2017, iar în 2018 fanii săi aşteptau s-o vadă evoluând pe scena Festivalului Coachella. De asemenea, se apropia şi data premierei filmului The Lion King, a cărui coloană sonoră o semnase. Aşa încât cântâreaţa a simţit nevoia să ia măsuri urgente ca să revină la forma dinainte de sarcină.

Beyonce a apelat la Marco Borge, nutriţionist şi antrenorul personal al vedetei, care i-a recomandat dieta de 22 de zile. Artista a decis, însă, să-i dubleze perioada, astfel că, după 44 de zile, a ajuns să aibă cu 30 kg mai puţin. Borge susţine că „ai nevoie de 21 de zile pentru a-ți forma un obicei alimentar benefic sau a scăpa de unul nociv, iar în a 22-a zi noua ta dietă devine o rutină„.

Citeste si Metoda spectaculoasă cu care celebrul bucătar Jamie Oliver a slăbit 12 kg, deşi se învârte tot timpul printre ispite culinare

În ce constă dieta cu care Beyonce a slăbit 30 kg

De-a lungul celor 44 de zile, Beyonce a renunţat la: pâine, zahăr, carbohidraţi, lactate, carne, alcool. Avea interzis şi la soia sau la produsele pe bază de gluten. Practic, a ţinut o dietă vegană, bazată pe legume, cereale, nuci, seminţe şi plante, dublată de un program intensiv la sala de fitness.

Artista mânca trei mese pe zi la ore fixe, la care consuma 80% carbohidrați, 10% grăsime și 10% proteine.

Iată două exemple de meniu din dieta de 22 de zile:

Meniu 1

Mic dejun: Budincă cu semințe de chia și vanilie și o porție de fructe de pădure

Prânz: Salată de varză roșie cu măr verde și susan și un cartof copt

Gustare: Un sfert de ceașcă de hummus cu semințe de cânepă și legume proaspete (morcovi, țelină, ardei gras)

Cină: Salată verde cu fasole neagră și quinoa cu sos de chimion.

Desert: Ciocolată neagră

Citeste si Cum a slăbit Mariah Carey 32 kg. Dieta Purple face furori printre vedetele de la Hollywood

Meniu 2

Mic dejun: Un smoothie cu lapte de migdale, o banană, 1-2 linguri de unt de migdale și o ceașcă cu vârf de plante cu frunze verzi (spanac, kale)

Prânz: O tortilla din făină de orez brun cu un sfert de ceașcă de humus de cânepă, ardei gras, felii de castraveți și o mână de verdeață. Serviți cu o salată medie.

Gustare: Mere, banane, pepene, fructe de pădure sau orice alt fruct

Cină: Paste din dovlecel zucchini cu roșii cherry, cartof dulce, busuioc și semințe de cânepă.

Desert: Spumă de banane.