Diete de succes urmate de vedete

La Hollywood a fi slabă este sinonim cu a fi de succes, așa că nu e de mirare că celebritățile sunt dispuse să-ncerce tot felul de diete pentru a ajunge la silueta mult dorită. Și cum fiecare organism e diferit, celebritățile au fiecare câte o dietă care a funcționat în cazul lor. 

25 mart. 2016, 13:08
Diete de succes urmate de vedete

Haideți, așadar, să aflăm și noi ce diete de succes au urmat vedetele de-a lungul timpului.

Diete de succes urmate de vedete

Zoe Saldana – a scăpat de 30 de kilograme cu această dietă.

Cavalerul ei salvator în lupta cu kilogramele a fost Steve Moyer, acelaşi instructor care a ajutat-o să obţină silueta subţire din Avatar. Urmărind programul sportiv al vedetei care a slăbit, ce-i drept, spectaculos după naştere, trebuie să recunoaştem că Zoë (36) are voinţă.

Citeşte şi Cum să slăbeşti până la 7 kg într-o săptămână cu bani puţini şi ingrediente simple

„Lucrul pe care l-am învăţat despre interval training (antrenament cu intervale de intensitate) este că şi 10-15 minute sunt de ajuns pentru a vedea rezultatele. În plus, poţi face acest antrenament oriunde şi poţi înlocui apara­tele cardio cu sărituri sau cu flotări combinate cu sărituri. În fiecare săptămână, încerc să-mi intensific programul sportiv cu 10-15 %. Un ritm mai rapid, mai multe repetări… Trebuie să te ambiţionezi să faci mai mult, măcar pentru o perioadă de patru, cinci săptămâni”, spune actriţa.

Reţete propuse de Zoë

Salată de vară

Ingrediente: 1 pungă mix de salată, 3 roşii feliate, 3 castraveţi feliaţi, 1 ½ ceapă tocată, 1 ½ măr tăiat cubuleţe, 250 g piept de pui fără pieliţă, fiert şi făcut bucăţele.

Pentru dressing: ulei de măsline,

suc de lămâie, oţet balsamic, verdeaţă proaspătă.

Conţinut: circa 300 calorii, 7 g grăsimi, 46 g carbohidraţi, 21 g protein

Dacă vreţi şi o reţetă mai consistentă, sănătoasă şi uşor de realizat, iată ce ne mai propune nouă, dar şi lui Zoë, instructorul de fitness.

Ton cu fasole Pinto, anghinare, ţelină, roşii, ceapă şi ardei gras

Ingrediente: 150 g ton din conservă, fără ulei, 400 g de fasole Pinto, 1 ½ lingură ulei de măsline,

400 g inimi de anghinare tocate, ½ ceapă mărunţită, 20 roşii cherry înjumătăţite, 3 tulpini de ţelină tocate, sucul de la o lămâie, 2 ardei graşi.

Amestecă ingredientele şi savurează ca atare.

Conţinut 1 porţie: 474 calorii, 11 g grăsimi, 57 g carbohidraţi, 34 g proteine

Citește pe okmagazine.ro și alte diete de succes ale vedetelor de la Hollywood!