Diferența de vârstă de 42 de ani nu îi împiedică să se iubească. Ea are 28 de ani, iar el 70: „Mulți cred că este bunicul meu”

Jackie și Dave nu au fost împiedicați de diferența de vârstă de 42 de ani pentru a începe o frumoasă poveste de dragoste.

21 aug. 2023, 20:39
Diferența de vârstă de 42 de ani nu îi împiedică să se iubească. Ea are 28 de ani, iar el 70: „Mulți cred că este bunicul meu”
Jakie și Dave se iubesc enorm, chiar dacă există o diferență de vârstă de 42 ani între ei

Diferența de vârstă într-o relație este un subiect foarte discutat și perceput în mod diferit în funcție de cultură, generație și contexte individuale.

Dacă în unele culturi diferențele mari de vârstă sunt acceptate și încurajate, în altele sunt provote cu scepticism, Valorile, normele și așteptările unei societăți pot influența modul în care este percepută această diferență.

Citește și: Ne luam adio de la bărbații „alfa” sau „beta”! Care sunt tipurile de masculi din vremurile noastre și cum se poartă aceștia într-o relație

Jakie, originară din Filipine, are 28 de ani, iar iubitul ei, Dave, are 70 de ani. Cei doi îndrăgostiți fac valuri pe Tik Tok, acolo unde împărtășesc cu milioane de urmăritori momente din viața lor.

@dave_jackie2818 Have a blessed Sunday everyone #agegapcouple #agegaprelationship #husbandandwife #jackieanddave #42yrsagedifference #positivevibes ♬ original sound – 😡 TKPNCT_FYTER_DEMONYITA😡

Diferența de vârstă de 42 de ani dintre cei doi a atras atât admirație, cât și scepticism. Jackie și Dave sunt însă hotărâți să demonstreze că dragostea lor este autentică și profundă.

Cei doi s-au cunoscut pe un site de matrimoniale, Dave find cel care a făcut primul pas, potrivit Mirror. Prima lor întâlnire a fost un adevărat succes, iar, după ceva timp, bărbatul a decis să o ceară de soție.

Citește și: Ce reguli îi impune Larisa Iordache lui Cristian Chiriță în relație. Gimnasta e cu ochii pe el: „Am trasat bine limitele”

Chiar dacă povestea lor de dragoste a atras o mulțime de fani și admiratori, există și cei care pun la îndoială sinceritatea relației. Pe rețelele sociale, comentariile variază de la scepticism la sarcasm:

„Și se mai spune că banii nu pot cumpăra dragostea”/„Atât de drăguț cum ai grijă de bunicul tău!”,/„Ești o bună actriță.”, sunt o parte din comentariile primite de cei doi.

„Mulți îl consideră pe Dave ca sponsorul meu și pe mine ca pe cineva care caută un permis de ședere în SUA. Dar aceste comentarii nu mă rănesc, pentru că nu sunt adevărate”, spune Jackie.