Diferente de libido: Ce să faci dacă ai un partener care are mereu chef de sex

Imagineaza-ti urmatorul scenariu: vii acasa de la serviciu, dupa o zi interminabila, foarte grea, in care n-ai chef decat sa-ti faci un dus si sa te bagi in pat. Dar partenerul... te asteapta cu mult interes si pare sa nu vada nimic din toate astea. El tine mortis sa faceti sex. Va contraziceti, fiecare o tine pe a lui, apoi vine cearta si vin si lacrimile tale. Iti suna familiar?

25 iul. 2017, 07:22
Diferente de libido: Ce să faci dacă ai un partener care are mereu chef de sex

Sexul e ceva minunat, atunci cand ti-l doresti. Cand nu ti-l doresti, nu mai e deloc asa. Si faptul ca partenerul tau isi doreste sex cand tu nu vreai nu il transforma in vreun monstru. Exista solutii, ca pentru orice pe lume, iar site-ul Sofeminine.co.uk te invata ce sa faci intr-o asemenea situatie.

1. Vorbeste-i

Primul pas daca vrei sa ai o relatie reusita si adevarata cu cel de langa tine este sa fii capabila sa-i vorbesti exact despre lucrurile despre care oamenii evita in general sa vorbeasca. De exemplu, daca te simti nefericita, atunci DA, aceasta este un subiect de discutie si trebuie sa-i spui partenerului. Majoritatea prefera sa nu deschida discutia si sa traiasca intr-o lume a lor, paralela cu cea de cuplu. Explica-i, asadar, cum te simti cand el te preseaza sa faceti sex si ca sexul e despre amandoi, nu doar despre el. Si ca, daca te forteaza, n-o sa-l mai gasesti deloc la fel de atragator. Asa va intelege ca trebuie sa te lase si pe tine sa ai un cuvant de spus cand vine vorba despre sex.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.