Diferenţele dintre a fi îndrăgostită şi a iubi cu adevărat. Cum îţi poţi da seama în 4 paşi

A fi îndrăgostită nu înseamnă neapărat că iubeşti. Poate că nu vezi nicio diferenţă între cele două, însă ea există şi este chiar foarte importantă. Iată despre ce este vorba:

28 mart. 2018, 07:54
Diferenţele dintre a fi îndrăgostită şi a iubi cu adevărat. Cum îţi poţi da seama în 4 paşi

Când eşti îndrăgostită, îl vrei, scrie estisuperba.ro. Când iubeşti, ai nevoie de el: Atunci când eşti îndrăgostită de cineva, vrei să ai acea persoană alături de tine. Însă când o iubeşti, ai nevoie ca ea să fie acolo. Nu o mai vrei în viaţa ta doar pentru ca tu să o deţii, ci şi pentru ca tu să îi dai o parte din tine.

Citeşte şi HOROSCOP APRILIE: Zodiile care vor primi lovituri puternice

Când eşti îndrăgostită emoţiile sunt intense. Când iubeşti, ele se stabilizează: Atunci când eşti îndrăgostită, emoţiile tale pentru partener sunt foarte intense. Dacă îţi pasă cu adevărat de acea persoană, îi doreşti numai binele şi faci tot posibilul să fie fericit, atunci poţi spune că ai ajuns să îl iubeşti. Iar emoţiile, chiar dacă nu te mai fac să te simţi ca şi cum ai pluti, sunt mai profunde.

Când eşti îndrăgostită, ţinteşti către un obiectiv anume. Când iubeşti, nu mai urmăreşti nimic: Atunci când eşti îndrăgostită, ai un obiectiv în relaţie care se schimbă mereu: vrei din ce în ce mai mult. Când iubeşti însă, nu te mai grăbeşti să ajungi într-un punct al relaţiei pentru că aţi atins deja acel obiectiv.
Când eşti îndrăgostită, poţi să te „trezeşti” brusc. Când iubeşti, nu poţi să pui punct pur şi simplu: Atunci când eşti îndrăgostită, realitatea şi imaginea din mintea ta nu coincid. Atunci când iubeşti însă, partenerul poate să dispară din peisaj, însă nu va dispărea niciodată din mintea şi inima ta, tvhappy.ro.

Multe femei nu își pot da seama dacă iubesc cu adevărat sau dacă sun doar îndrăgostite. De cele mai multe ori, aceasta este cea mai mare greșeală pentru că așa se ajunge la relații toxice și, mai ales, la inimi frânte. Tu știai care sunt aceste diferențe?