DIGI SPORT LIVE DINAMO RAPID

DIGI SPORT LIVE DINAMO RAPID: În derby-ul din această seară vor apărea pe teren două echipe total diferite faţă de meciul tur. Dinamo va avea pe teren din primul minut doar patru dintre titularii care învingeau cu 3-0 în Giuleşti, în timp ce Cristi Pustai va trimite un prim unsprezece total schimbat faţă de cel pregătit de Ionel Ganea.

11 apr. 2015, 13:16
DIGI SPORT LIVE DINAMO RAPID

DIGI SPORT LIVE DINAMO RAPID: Dinamo-Rapid este cel mai aşteptat meci al etapei 26 a Ligii 1. Antrenorii celor două echipe, Flavius Stoican, respectiv, Cristi Pustai, sunt ameninţaţi cu demiterea în cazul unui eşec, iar suporterii ambelor formaţii aşteaptă o faţă total diferită a echipei favorite, după rezultatele din ultima perioadă.

Cândva pretendente la titlu, cele două echipe se află într-o situaţie extrem de dificilă. Cu 22 de puncte, giuleştenii au nevoie de o victorie ca de aer pentru a spera la salvarea de la retrogradare, în timp ce Dinamo (36 de puncte), ar putea intra şi ea în hora echipelor care se bat pentru a rămâne în Liga 1 dacă mai face mulţi paşi greşiţi. Diferenţa de puncte dintre Dinamo şi Universitatea Cluj, ultima echipă aflată sub linie fiind de 10 puncte.

Cele două formaţii s-au întârit serios în această iarnă. Faţă de turul campionatului, alb-vişinii i-au păstrat în lot pe Nicolae Vasile, Drăghia, Pancu, Alexandru Dan şi Bornescu. Doar Vasile, Pancu şi Alexandru Dan au prins însă, echipa, cu Cristi Pustai, în timp ce la Dinamo, cei mai importanţi jucători din tur, Lazăr şi Matei, au avut evoluţii sporadice în 2015. La alb-roşii vor apărea pe teren din primul minut doar patru dintre titularii care au evoluat la finalul lui septembrie în Giuleşti. Este vorba de Bărboianu, Lazăr, Bilinski şi portarul Traian Marc. La giuleşteni ar putea juca titular Daniel Pancu, care a fost accidentat în derby-ul din tur.

DIGI SPORT LIVE DINAMO RAPID: Echipele probabile din această seară:

Dinamo: Traian Marc – Bărboianu, Andrei Marc, Bunoza, Serginho – Elhamed, Grigore – Lazăr, Alexe, Grozav – Bilinski

Antrenor: Flavius Stoican

Rapid: Buchta – Săpunaru, Sapina, Cmovs, Juan Oriol – Gecov, Garai – Meulens, Coimbra, Edu Oriol – Daniel Niculae

Antrenor: Cristi Pustai

 

Antrenor: Flavius Stoican

Rapidul n-a mai învins-o pe Dinamo din august 2008, pe vremea când antrenor era Jose Peseiro.

Dinamo – Rapid este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, sâmbătă, ora 19:00.