FCSB a câştigat Supercupa României după 3-0 cu Corvinul. Campioana petrece în Ghencea!

FCSB s-a impus cu 3-0 în faţa celor de la Corvinul, joi, în Supercupa României, într-un meci disputat pe Stadionul Steaua din Ghencea. Golurile au fost marcate de Miculescu, Ştefănescu şi Luie Phelipe.
Filip Stan
04 iul. 2024, 22:04
FCSB a câştigat Supercupa României după 3-0 cu Corvinul. Campioana petrece în Ghencea!
FCSB - CORVINUL Supercupa României

FCSB s-a impus cu stil în fața divizionarei secunde Corvinul Hunedoara, reușind să își adjudece Supercupa României. La finalul celor 90 minute, tabela de marcaj de pe Stadionul Steaua indica 3-0. Golurile roș-albaștrilor au fost reușite de David Miculescu, Marius Ștefănescu și Luis Phelipe.

Ştirea iniţială:

DIGI SPORT LIVE FCSB – CORVINUL VIDEO ONLINE STREAMING. FCSB, campioana sezonului trecut din SuperLiga, şi Corvinul, care a produs marea surpriză și a câștigat Cupa României, se întâlnes în Supercupa României 2024. Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată în septembrie 2021, atunci când FCSB a trecut de Corvinul de 5-3, după prelungiri (3-3 după 90 de minute) și s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României.

FCSB – Corvinul 3-0 LIVE TEXT

FCSB – Corvinul 81′: După un șut al lui Musi, Luis Phelipe a punctat din apropiere. FCSB – Corvinul 3-0!

FCSB – Corvinul 52′: Ştefănescu marchează cu un şut pe jos din careu. FCSB – Corvinul 2-0!

FCSB – Corvinul 39′: Manolache trece pe lângă egalare, însă nu reușește să „ciupească” o centrare perfectă a lui Bratu

FCSB – Corvinul 24′: Șutul la colţul scurt al lui Buș a fost scos de A. Vlad

FCSB – Corvinul 21′ – Miculescu profită de o respingere în faţă a lui Lefter şi marchează cu capul. FCSB – Corvinul 1-0!

 

 

FCSB – Corvinul 10′ – Neacșa șutează peste poarta lui A. Vlad

FCSB – Corvinul 1′ – Roger șutează de la distanță, dar A. Vlad respinge balonul în lateral

FCSB – Corvinul, echipele de start

FCSB: A. Vlad – Antwi, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Alhassan, Lixandru, Radaslavescu – Ștefănescu, Miculescu, Băluță
Rezerve: R. Udrea – V. Crețu, Panțîru, Haruț, Kiki, Edjouma, D. Popa, D. Toma, A. Musi, Ngezana, Phelipe, D. Popa
Antrenor: Elias Charalambous

Corvinul Hunedoara: Lefter – Iacob, Lică, Manolache, Velisar – Hrezdac, Roger, Neacșa – Pîrvulescu, Buș, Ubbink
Rezerve: Blaga – Pop, Bradu, Hergheligiu, Chindriș, Campan, Lupu, Gîrbiță, Cărăruș
Antrenor: Florin Maxim

Charalambous, optimist înainte de FCSB – Corvinul

„Ne așteaptă acest meci de Supercupă. E un joc foarte important pentru noi. E un trofeu pus în joc și vrem să debutăm în noul sezon în cel mai bun mod posibil. Vrem să câștigăm trofeul. Întâlnim un adversar periculos, care chiar dacă nu sunt în prima ligă, au arătat că au jucători care stau foarte bine din punct de vedere fizic. Jocul va fi foarte greu. Va fi un joc dificil, dar suntem pregătiți pentru acest meci. Sper ca jucătorii FCSB-ului să facă un meci bun și să îi facem din nou fericiți pe fani, cu un nou trofeu câștigat. Toți jucătorii mei au așteptat ca nebunii să înceapă sezonul! Meciurile amicale din Olanda le-au tratat ca pe niște meciuri oficiale. Abia așteptau să înceapă sezonul”, a declarat antrenorul bucureştenilor, Elias Charalambous.

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, nu se va baza la acest meci pe Ştefan Târnovanu, Adrian Şut, Darius Olaru şi Florinel Coman, care au participat la Euro 2024 cu echipa naţională a României. În vară, la FCSB au ajuns Marius Ştefănescu (Sepsi), Daniel Popa (U Cluj), David Kiki (Farul) – toţi transferaţi, şi Alexandru Musi (Petrolul) – revenit după împrumut, şi au plecat Ovidiu Popescu (U Cluj) şi Ovidiu Perianu (Unirea Slobozia).

Maxim: „Va fi un meci special”

„Meciul e unul special, e pus la mijloc un trofeu, doar că datele problemei stau cumva diferit. Este primul meci oficial acum, iar finala Cupei României a fost ultimul meci oficial din sezonul trecut. Echipa avea atunci o stare, o energie, o încărcătură. Acum, am luat lucrurile altfel, a fost o perioadă de vacanță pentru jucători, dar și de încărcătură. Am avut trei amicale, trei meciuri foarte intense și solicitante. Mai aveam nevoie de câteva zile de readaptare, pentru că în Slovenia au fost niște temperaturi mai joase, iar acum a trebuit să ne readaptăm la temperaturile din România. Va fi un meci special și pentru noi, dar și pentru ei. Va fi altfel. E important să vedem cum vom fi fizic la acest meci. Aici se va face diferența. Încărcătura cu care ne va prinde, e altfel. Dar, e un trofeu în joc și ne dorim să îl câștigăm!”, a declarat Florin Maxim, antrenorul hunedorenilor, înaintea FCSB – Corvinul.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, anunţ istoric pentru fotbalul românesc: „Pentru fiecare leu cheltuit de FRF sau cluburi, statul român va aloca, de asemenea, un leu”

În această vară, echipa antrenată de Florin Maxim i-a adus, printre alţii, pe Desley Ubbink (Emmen), Florin Iacob (UTA), Sergiu Buş (Poli Iaşi) şi Roger (U Cluj), dar l-a pierdut pe Marius Coman (Sepsi).

Gigi Becali renunţă la protesul împotriva regulii U21

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunțat că e dispus să renunțe la protestul privind regula U21. Deși a anunțat că nu va respecta regulamentul FRF, un telefon de la Gigi Mustață, liderul Peluzei Nord, pare că l-a dat înapoi. „Eu n-am vrut să bag U21. Dar m-a sunat Mustață, acum să văd. Suporterii au zis că jucăm pe Ghencea și vrem trofeul. La Mustață e posibil să fi intervenit tot cineva de la federație. Noi câștigăm meciul oricum. El m-a sunat că jucăm în Ghencea și să câștigăm trofeul. Păi, noi câștigăm meciul și luăm trofeul. Ori i-a spus cineva, care are o prietenie cu el, că altfel nu-mi explic de unde și până unde a venit asta. Eu o să vorbesc cu toată galeria, trebuie să rezolvăm asta”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

FCSB – Corvinul, echipele probabile

FCSB: A. Vlad – Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Alhassan, Lixandru – M. Ștefănescu, Băluță, Musi – Miculescu. Antrenor: Elias Charalambous.

Corvinul: Florin Iacob – Flavius Iacob, Lică, Manolache, Velisar – Hrezdac, Roger, Neacșa – Lupu, Sg. Buș, S. Ion. Antrenor: Florin Maxim.

DailyBusiness
Românii riscă amenzi. Costurile asigurărilor locuințelor împotriva calamităților sunt acum publice!
Spynews
Prietenii fiicei lui Ioan Crișan ar fi fabricat și amplasat bomba care l-a ucis pe omul de afaceri din Arad. Noi informații în cazul morții milionarului
Bzi.ro
Unde vor pleca Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă în luna de miere: Actrița a divulgat ce vacanţă de lux au plănuit cei doi
Fanatik.ro
Patru zodii cu noroc ceresc până pe 15 noiembrie. Balanțele au șansa vieții
Capital.ro
Se renunță la schimbarea orei? Decizie la nivel european. Rămânem la ora de iarnă sau de vară?
Playtech.ro
Când se dă drumul la căldură în blocurile din Capitală. Oficialii au anunțat că...
DailyBusiness
Decizie oficială! Ce impozit vor plăti românii în 2025
Adevarul
„E de la țară”. Starleta TV Alina Ceușan, criticată dur pentru o fotografie controversată făcută la teatru
wowbiz.ro
Fiica afaceristului Ioan Crișan, ucis în atentatul cu bombă din Arad, printre suspecții principali
Spynews
„Mie dacă nu îmi deschidea proces, nu știa nimeni”. Pepe îi dă replica Ralucăi Pastramă cu privire la filmulețele indecente. Ibrahim neagă că i le-ar fi trimis artistului
Spynews
Ce afaceri are Nicolai Tand de la Asia Express. Care este proiectul de suflet al celebrului bucătar
Evz.ro
Se termină un mare chin pentru șoferi. Proiectul a fost aprobat
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro
BREAKING NEWS Atac terorist la Ankara. Mai mulți morți și răniți după explozii și focuri de armă la o fabrică de avioane și drone
Cancan.ro
Câte mii de euro ar fi plătit Laura Crișan pentru uciderea tatălui său! Așa ar fi prins-o poliția... Ce a spus iubitul ei, care a mers cu ea în vacanțe de lux
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Se schimbă harta României? Maghiarii nu ne vor permite: Va trebui să oprim
StirileBZI
Bursele școlare intră în cont după 20 noiembrie! Cine va primi până la 3.000 lei lunar
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
stirilekanald.ro
Adevărul despre asasinarea omului de afaceri Ioan Crișan! Breaking news
substantial.ro
Mesaj RO-Alert pentru locuitorii din Tulcea: Posibilitate de cădere a unor obiecte în apropierea graniței cu Ucraina
MediaFlux
Dosarele de pensii BLOCATE. Cine sunt pensionarii care riscă să rămână FĂRĂ BANI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Războiul din Ucraina mai absoarbe niște bani. Marii perdanți sunt studenții beneficiari de Erasmus+ și Orizont Europa