Real Madrid a câştigat în ultimul minut derby-ul serii din Liga Campionilor. Festival de goluri în cele opt meciuri, 28 de goluri

A doua zi din prima etapă a fazei grupelor Champions League a programat un regal fotbalistic la Milano, unde Real Madrid a câştigat cu 1-0 pe terenul lui Inter.

15 sept. 2021, 18:32
Real Madrid a câştigat în ultimul minut derby-ul serii din Liga Campionilor. Festival de goluri în cele opt meciuri, 28 de goluri

Rezultatele de miercuri, din UEFA Champions League:Grupa A

FC Bruges – Paris Saint-Germain 1-1 (Vanaken – min. 27 / A. Herrera – min. 15)

Manchester City – RB Leipzig 6-3

Grupa B

Atletico Madrid – FC Porto 0-0

Liverpool – AC Milan 3-2 (Tomori – min. 9 – aut., Salah – min. 49, Henderson – min. 69 / Rebic – min. 42, B. Diaz – min. 44)

Grupa C

Beşiktaş – Borussia Dortmund 1-2 (Montero – min. 90+4 /  Bellingham – min. 20, Haaland – min. 45+3)

Sporting Lisabona – Ajax Amsterdam 1-5

Grupa D

Şerif Tiraspol – Şahtior Doneţk 2-0 (Traore – min. 16, Yansane – min. 62)

Inter Milano – Real Madrid 0-1 (Rodrigo – min. 90)

Click aici pentru a vedea Inter-Real Madrid

Pe lângă duelul de pe San Siro, atenţia mai este captată de duelul FC Liverpool – AC Milan, două grupări care au oferit finale memorabile de Champions League şi, în egală măsură, iubitorii fotbalului aşteaptă cu sufletul la gură să-l vadă pe Leo Messi debutând în Liga Campionilor pentru PSG, în meciul de la Bruges.

Încleştarea serii rămâne însă meciul Inter – Real Madrid, iar declaraţiile antrenorului nerazzurilor, Simone Inzaghi, sunt elocvente în acest sens. „Știm că ultimele minute sunt întotdeauna importante și împotriva Real Madrid va trebui să fim vigilenți. Au jucători cu driblinguri grozave și trebuie să știm cum să-i blocăm cât mai mult timp. Vom juca cu un cuțit între dinți și sperăm să avem una dintre cele mai bune nopți în fața fanilor noștri. Ne-am revenit după jocul cu Sampdoria și dorim să pregătim cât mai bine meciul cu Real Madrid, care va fi unul foarte dificil”, a spus antrenorul lui Inter.

Echipele probabile Inter-Real Madrid:

Inter Milano: Handanovic – Skriniar, De Vrij, Di Marco – Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic – Dzeko, Martinez.

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Fernandez, Alaba – Modric, Casemiro, Valverde – Hazard, Benzema, Vinicius.

Citeşte şi Barcelona – Bayern 0-3 în Champions League. Rezultate şi marcatori