PETROLUL – ASTRA 1-1: Război pentru locul II

PETROLUL - ASTRA. Derby-ul acestei etape s-a jucat duminică la Ploieşti, acolo unde Petrolul a remizat cu Astra, scor 1-1.

16 mart. 2014, 17:56
PETROLUL – ASTRA 1-1: Război pentru locul II

PETROLUL – ASTRA 1-1:Echipa Petrolul Ploieşti a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu formaţia Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I. Oaspeţii au deschis scorul prin autogolul lui Alcenat, din minutul 42, gazdele reuşind egalarea prin prin Hoban, în minutul 90+2.

0-1: Alcenat a deviat în propria poartă o centrare venită de pe partea dreaptă de la Laban.

1-1: Coman a respins greşit o centrare şi hoban a înscris cu poarta goală de la doi metri.

DIGI SPORT LIVE PETROLUL – ASTRA. Este primul meci al lui Răzvan Lucescu pe banca „găzarilor”. În acest meci vor fi faţă în faţă cea mai bună apărare – Petrolul (12 goluri) şi al doilea atac – Astra (50 de goluri).

Astra este obligată să învingă dacă vrea să rămînă în plasa liderului, Steaua. În acest moment, roş-albaştrii au 7 puncte avans.

DIGI SPORT LIVE PETROLUL – ASTRA. Două surprize mari în lotul Astrei. Mățel și Budescu nu sunt pe foaia de joc. Primul s-a accidentat la ultimul antrenament, în vreme ce Budescu a fost scos din lot de patronul Ioan Niculae. Nici Alibec nu e în lotul Astrei, în vreme ce Răzvan Lucescu nu l-a trecut pe foaie pe Juan Albin.

Două dintre cele mai bune echipe din Liga 1, Petrolul și Astra, se vor duela în cel mai interesant meci al etapei a 23-a, care va începe la ora 20:30 și care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Partida de pe ”Ilie Oană”, din Ploiești, se anunță a fi una extrem de interesantă din mai multe puncte de vedere.

În primul rând, va fi prima ocazie pentru Răzvan Lucescu de a-și pune ideile în aplicare la noua sa echipă, chiar dacă au trecut puține zile de când a semnat cu gruparea prohoveană.

Apoi, duelul mai este demn de urmărit datorită faptului că se vor afla față în față cea mai bună apărare din campionat, cea a Petrolului (12 goluri primite) cu al doilea cel mai bun atac din Liga 1, Astra (50 de goluri).

DIGI SPORT LIVE PETROLUL – ASTRA. Echipele probabile:

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Hoban, Geraldo, Guilherme – Romario, Mustivar – Zicu, Teixeira, Mutu – T. Tamuz

Astra: Coman –  Papp, V. Găman, Ben Yousef, J. Morais – Laban, Takayuki – L. Iorga, M. Cristescu, De Amorim – Yazalde

DIGI SPORT LIVE PETROLUL – ASTRA. In tur, Petrolul cu Cosmin Contra pe banca tehnica, s-a impus cu 2-1 in deplasare, prin golurile inscrise de Hamza Younes (’15) si Gica Grozav (’19), in timp ce pentru Astra a redus din diferenta Kehinde Fatai (’64). De remarcat ca niciunul dintre marcatorii partidei nu se mai regasesc pe prima scena a fotbalului romanesc in a doua parte a sezonului, fiind cedati intre timp la echipe din strainatate.