Simona Halep a abandonat înainte de meciul cu Bianca Andreescu. Cu cine va juca la Wimbledon

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 4, va evolua, vineri, în semifinalele turneului de categorie WTA 250 de la Bad Homburg, contra sportivei canadiene cu origini româneşti Bianca Andreescu, locul 63 mondial.

24 iun. 2022, 12:29
Simona Halep a abandonat înainte de meciul cu Bianca Andreescu. Cu cine va juca la Wimbledon

UPDATE. Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a retras din turneul WTA 250 de la Bad Homburg, dotat cu premii totale de 203.024 euro, vineri, înaintea semifinalei cu jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, potrivit site-ului WTA. Oficialii WTA au confirmat și ei retragerea româncei, iar motivul a fost cel al unei accidentări la gât.

Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 16, o va întâlni pe Karolina Muchova (Cehia, 82 WTA) în primul tur al turneului de la Wimbledon, conform tragerii la sorţi de vineri.

DIGI SPORT LIVE Simona Halep – Bianca Andreescu online streaming. Organizatorii turneului WTA 250 de la Bad Homburg au anunțat programul zilei de vineri, iar Simona Halep (România, 19 WTA) și Bianca Andreescu (Canada, 64 WTA) vor juca în prima semifinală, de la ora 15:30.

Victor Ciutacu, despre David Popovici: „Creaturi bizare s-au căţărat instant pe el ca şerpașii pe Himalaya
Întâlnirea poate fi urmărită liveTEXT pe Romaniatv.net și televizată Digi Sport 2

Simona Halep o va întâlni pe Bianca Andreescu, sportivă canadiană cu părinți români, vineri, de la ora 15:30, în semifinalele turneului de la Bad Homburg, dotat cu premii în valoare totală de 203.024 de euro.

 

DIGI SPORT LIVE Simona Halep – Bianca Andreescu online streaming. Halep forțează calificarea în a doua finală a sezonului, după ce a mai jucat cu trofeul pe masă la Melbourne Summer Set (6-2, 6-3 cu Veronika Kuderemtova). A doua semifinală de la Bad Homburg, Alize Cornet (Franța, 44 WTA) – Caroline Garcia (75 WTA), a fost programată de la ora 19:00.

Halep și Andreescu se vor duela pentru a doua oară în circuitul de tenis profesionist, vineri, de la ora 15:30, în semifinale la Bad Homburg! Halep a mai întâlnit-o pe Andreescu în grupele Turneului Campioanelor din 2019, iar constănțeanca s-a impus cu 3-6, 7-6(6), 6-3.

Simona Halep, în semifinale la Bad Homburg. Va lupta contra Biancăi Andreescu pentru calificarea în finală
În sferturile turneului din Germania, Simona Halep a umilit-o pe Amanda Anisimova (SUA, 25 WTA), scor 6-2, 6-1, în timp ce Bianca Andreescu a eliminat-o pe favorita principală, Daria Kasatkina (Rusia, 13 WTA), scor 6-4, 6-1.

Ce au declarat Simona Halep și Bianca Andreescu înaintea semifinalei de la Bad Homburg
Înaintea semifinalei de la Bad Homburg, Simona Halep și Bianca Andreescu au oferit declarații pline de fair-play: „Va fi un meci greu, știu la ce să mă aștept! Va fi un joc diferit pe iarbă, dar acum mă bucur pentru victorie, apoi mă voi gândi la meciul de mâine”, a spus Halep, în timp ce Andreescu a declarat:

„Oau! Sunt fericită că sunt în semifinale și, indiferent cine va câștiga dintre Halep și Anisimova, eu voi da totul pe teren mâine”, a fost reacția Biancăi, înainte de a-și afla adversara din penultimul act.

SIMONA HALEP, pe jumătatea superioară de tabloul la Eimbledon, alături de nr. 1 Swiatek

Pregătirile pentru cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului au intrat în linie dreaptă, iar Simona Halep și celelalte românce își vor afla vineri adversarele de la Wimbledon.

Simona Halep e pe jumătatea superioară a tabloului, alături de Iga Swiatek, Garbine Muguruza, Paula Badosa, Coco Gauff sau Karolina Pliskova. În primul tur, Simona va juca împotriva sportivei din Cehia, Karolina Muchova.

Sorana Cîrstea o va întâlni în primul tur pe Krunic, în timp ce Begu dă piept cu Gorgodze. Maria Sakkari a avut o tragere la sorţi excelentă, meciurile amintite fiind pe sfertul ei de tablou.