BORAC – CFR CLUJ 2-1. Retur greu în Champions League 2021, Şumudică a fost salvat schimbarea regulamentului

Campioana României se califică cu mari emoții în turul următor al Ligii Campionilor, după două reprize de prelungiri. În turul al doilea, CFR Cluj va evolua cu Lincoln Red Imps din Gibraltar.

13 iul. 2021, 23:30
BORAC – CFR CLUJ 2-1. Retur greu în Champions League 2021, Şumudică a fost salvat schimbarea regulamentului

BORAC – CFR CLUJ 2-1. CFR Cluj s-a calificat în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, deşi a pierdut manşa retur disputată, marţi, în deplasare, scor 1-2 (0-0, 0-2), după prelungiri, cu Borac Banja Luka. După 3-1, acasă, clujenii au fost conduşi cu 2-0 la finalul primelor 90 de minute, în deplasare, şi erau eliminaţi dacă UEFA nu schimba regulamentul. Din sezonul 2021/2022, golul/golurile marcate în deplasare nu contează mai mult decât cele înscrise pe teren propriu. Astfel, la scorul general de 3-3, partida de la Banja Luka a intrat în prelungiri. Chipciu a reuşit să înscrie în minutul 118 golul calificării.

În turul al doilea, CFR Cluj va evolua cu Lincoln Red Imps (Gibraltar). Campioana României va juca primul meci în deplasare.

Turul al doilea preliminar va avea loc la 20/21 iulie şi 27/28 iulie.

 

DIGI SPORT LIVE VIDEO BORAC – CFR CLUJ ONLINE STREAMING Meciul Borac Banja Luka – CFR Cluj are loc marți, 13 iulie, cu începere de la ora 21:00, și reprezintă manșa secundă a partidei din cadrul turului 1 preliminar al Champions League.

BORAC – CFR CLUJ ONLINE STREAMING Digi Sport online

Min. 64: GOL Borac! Zakaric centrează în careu, iar Vusurovic reia cu capul, lobat, peste Arlauskis, iar Moraitis o împinge în plasă chiar de pe linia porții.

Min. 60: GOL Borac! Cosic centrează de pe stânga în careu, iar Stojan Vrajnes reia cu capul în plasă. Vranjes este chiar fostul jucător de la CFR Cluj și Pandurii. marți, 13 iulie, de la ora 21:00, pe stadionul campioanei Bosniei și Herțegovinei în manșa a doua a turului 1 preliminar din Champions League și va fi transmisă în direct de posturile Digi Sport și Look Plus şi livescore pe Romaniatv.net

Înaintea partidei de la Banja Luka, CFR Cluj a disputat Supercupa României, pierdută la loviturile de departajare în fața Universității Craiova. Borac, în schimb, nu a disputat niciun meci oficial între cele două dispute împotriva campioanei României, prima ligă din Bosnia urmând să înceapă în acest weekend.

Câștigătoarea ”dublei” Borac Banja Luka – CFR Cluj va întâlni, în turul doi preliminar al Champions League, formația calificată din confruntarea Fola, reprezentanta Luxemburgului, și Lincoln, campioana Gibraltarului. În turul disputat în Luxemburg, cele două formații au încheiat la egalitate, scor 2-2.

Echipele de start la Borac Banja Luka – CFR Cluj

Borac Banja Luka: Cetkovic – Dujakovic, Milojevic, Jovanovik, Cosic – Vojinovic, Begic – Coric, Vranjes, Zakaric – Moraitis. Antrenor: Marko Maksimovic
CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Bouhenna, Cestor, Camora – Sigurjonsson, Rodriguez – Costache, Deac, Păun – Omrani. Antrenor: Marius Șumudică

Liga I, s-a stabilit programul meciurilor pentru sezonul 2021/2022. Dueluri tari din prima etapă, CFR Cluj-FC U Craiova 1948 şi FC Botoşani-FCSB
DIGI SPORT LIVE VIDEO BORAC – CFR CLUJ ONLINE STREAMING. În tur, pe stadionul din Gruia, campioana României s-a impus cu scorul de 3-1 și pleacă acum cu prima șansă la calificare. Mai ales că, începând din acest sezon, regula golului înscris în deplasare a fost anulată, astfel că reușita de la Cluj a formației boasniace nu va mai valora dublu.

DIGI SPORT LIVE VIDEO BORAC – CFR CLUJ ONLINE STREAMING Accesul suporterilor, ca și la meciul din prima manșă, de la Cluj, câștigat de campioana României cu scorul de 3-1, este permis în număr limitat, 25 la sută din capacitatea arenei, și numai pentru persoanele care au respectat normele sanitare, adică au schema de vaccinare completă sau test antiCOVID negativ valabil 72 de ore.

CFR CLUJ – CRAIOVA 2-4 la penalty-uri! Supercupa României merge în Oltenia