DIGI SPORT LIVE VIDEO CFR CLUJ – UNIVERSITATEA CRAIOVA 2-0

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, în etapa a XIII-a, ultima a turului sezonului regulat al Ligii I.

19 oct. 2019, 12:30
DIGI SPORT LIVE VIDEO CFR CLUJ – UNIVERSITATEA CRAIOVA 2-0

DIGI SPORT LIVE VIDEO CFR CLUJ – UNIVERSITATEA CRAIOVA 2-0

1-0: Traore a deschis scorul din apropierea marginii careului, după o acţiune pornită de la o pasă greşită a unui jucător craiovean.

2-0: Omrani a înscris din 11 metri, după ce Pigliacelli a respins mingea în faţă la o lovitură liberă.


    • CFR: Arlauskis – Susic, Vinicius, Boli, Camora – Itu, Culio, Hoban – Costache, Traore, Pereira
    • Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Acka, Bălaşa, Vătăjelu -Măţel, Cosic, Cicâldău – Zakaric, Ivan, Mihăilă

UPDATE | George Ţucudean este şi el prezent la meci. Atacantul clujenilor participă la un eveniment alături de fanii clubului

 

    Înaintea etapei a 13-a, CFR Cluj este liderul campionatului, cu 24 de puncte, la egalitate cu FC Viitorul, însă cu golaveraj mai bun decât cel al constănţenilor. U Craiova le suflă în ceafă primelor două clasate, aflându-se pe poziţia a treia, la doar un punct distanţă. Astfel, oltenii au şansa de a urca pe primul loc în campionat, în cazul unui succes obţinut sâmbătă seară pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, poziţie pe care pot rămâne cel puţin până duminică după-amiază, atunci când Viitorul întâlneşte în deplasare Academica Clinceni, într-un meci transmis de asemenea la Telekom Sport 1.

CFR Cluj este echipa care ocupă prima poziție în clasament, cu 24 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova este pe locul 3, cu doar un punct mai puțin. Ardelenii au înregistrat doar două victorii în ultimele cinci meciuri, în timp ce jucătorii pregătiți de Victor Pițurcă au câștigat trei dintre ultimele cinci partide.

Cele două formații s-au întâlnit ultima dată, tot în campionat, în luna mai. Atunci, tot pe teren propriu, CFR s-a impus la limită, scor 1-0.

DIGI SPORT LIVE VIDEO CFR CLUJ – UNIVERSITATEA CRAIOVA ONLINE STREAMING 2019. Dan Petrescu și Victor Pițurcă au oferit declarații înainte de meci

Dan Petrescu se așteaptă la un meci foarte echilibrat: „Craiova e mai puternică alături de Pițurcă? Craiova e mai puternică datorită jucătorilor pe care i-a adus. Bineînțeles, și experiența lui Piți e importantă și sunt convins că va fi un meci pe muchie de cuțit: ori victorie la un gol, ori un rezultat de egalitate”.

Victor Pițurcă vrea toate cele trei puncte în Gruia: „Mergem numai cu gândul la victorie. Ne-am luat niște măsuri pentru joc, dar e unul ca toate celelalte. Nu e atât de import, ca și cum ar fi în playoff”.

CFR CLUJ – UNIVERSITATEA CRAIOVA. Arbitrul Radu Petrescu va conduce la centru partida CFR Cluj – Universitatea Craiova, care se va disputa sâmbătă, de la ora 20.30, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Petrescu va fi ajutat de asistenţii Radu Adrian Ghinguleac şi Mircea Mihail Grigoriu. Arbitru de rezervă va fi Andrei Antonie, iar observatori Marian Dorobanţu şi Paul Cazan.