DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE HALEP – VONDROUSOVA STREAMING WTA ROMA

DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE HALEP - VONDROUSOVA STREAMING. Simona Halep, locul 2 WTA, o întâlneşte pe jucătoarea cehă Marketa Vondrousova, locul 44 mondial, miercuri, în turul doi la Roma. Meciul poate fi urmărit pe RomaniaTV.net, în format live text.

16 mai 2019, 08:21
DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE HALEP – VONDROUSOVA STREAMING WTA ROMA

DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE HALEP – VONDROUSOVA STREAMING WTA ROMA. Partida dintre Halep şi Vondrousova este a doua de pe arena Pietrangeli, după meciul dintre Johanna Konta şi Sloane Stephens.

UPDATE: Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 3, va evolua, joi, în jurul orei 13.00, cu jucătoarea cehă Marketa Vondrousova, locul 44 mondial, în turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de Roma.

UPDATE: Meciurile de tenis de la turneul de la Roma au fost amânate din cauza ploii, astfel că partida dintre Simona Halep şi Marketa Vondrousova ar urma să înceapă după ora 16.00.

DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE HALEP – VONDROUSOVA STREAMING WTA ROMA

Dacă Halep a avut bye în runda inaugurală, Vondrousova a avut parte de un meci de două ore şi 35 de minute, în primul tur. Adversară i-a fost compatrioata Barbora Strycova, în faţa căreia a revenit după un prim set pierdut cu 6-1, câştigând următoarele două seturi, scor 6-4, 7-6 (4). 

Simona Halep a mai întâlnit-o o singură dată până acum pe cehoaică şi a pierdut. S-a întâmplat chiar în acest an, în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells, atunci când jucătoarea în vârstă de doar 19 ani o învingea pe Simona Halep, scor 6-2, 3-6, 6-2.

Câştigătoarea acestei partide va juca în optimi contra învingătoarei dintre Daria Kasatkina şi Katerina Siniakova.

DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE HALEP – VONDROUSOVA STREAMING. Declarațiile sportivei din Cehia

Sportiva de 19 ani nu și-a stabilit încă tactica pentru partida cu Simona Halep, dar e conștientă că va fi greu să repete pe zgură performanța obținută pe hard.

”Data trecută am jucat pe hard, pe zgură e altceva. Simona a jucat finala de la Madrid, săptămâna trecută. Mă aștept la un meci foarte greu și de-abia aștept să joc.

Voi încerca să joc cel mai bun tenis al meu mâine și vom vedea. Trebuie să vorbesc cu antrenorul meu despre tactica pe care o voi avea și să mă bucur de acest meci”, a spus Vondrousova, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru corespondentul Digi Sport, Gabriel Morariu.

DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE HALEP – VONDROUSOVA STREAMING. Serena Williams s-a retras

Serena Williams s-a retras de la Roma. Decizia sportivei din Statele Unite a venit după o accidentare la genunchi, pe care a resimțit-o înainte de duelul cu sora ei, Venus Williams, care era programat în turul 2 de la Foro Italico.

Serena Williams se afla pe partea de tablou a Simonei Halep, iar cele două s-ar fi putut întâlni în faza sferturilor, dacă americanca de 27 de ani nu ar fi luat hotărârea să renunțe la turneu.

DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE HALEP – VONDROUSOVA STREAMING. Simona poate reveni pe locul WTA

Constănţeanca are şansa să o detroneze pe Osaka la Roma, dar şansele sunt mult mai mici. În acest moment, între Osaka şi Halep diferenţa e foarte mică: sunt 239 de puncte care le separă în clasamentul WTA.

Totuşi, la Foro Italico, Simo are de apărat finala de anul trecut şi cele 585 de puncte aferente. De partea cealaltă, Osaka a fost în 2018 eliminată prematur în capitala Italiei: turul doi, pentru care a obţinut doar 60 puncte WTA.

Calculele sunt simple pentru lupta la vârful ierarhiei WTA: pentru ca Halep să treacă peste niponă după Roma e nevoie ca Simo să câştige turneul, iar Naomi să nu treacă de turul trei.